Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Οι δύο πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, γιατί είχα...» - Επέστρεψε στο Open Weekend μετά τον στρεπτόκοκκο

«Είναι γενικά πολύ ύπουλο μπορεί να το έχεις ένα μήνα και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Οι δύο πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, γιατί είχα...» - Επέστρεψε στο Open Weekend μετά τον στρεπτόκοκκο

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς εντοπίστηκε θετικός στον στρεπτόκοκκο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αντιβίωση και να μείνει σε απομόνωση στο σπίτι του, μέχρι να γίνει καλά και να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

«Έκανα έναν γρήγορο υψηλό πυρετό ο οποίος το πρωί της Κυριακής είχε πέσει και όταν πήγα στο φαρμακείο έπεσα σε μια πολύ καλή κυρία που μου έκανε το τεστ Covid, βγήκε αρνητικό κατευθείαν και μου λέει "δεν βλέπεις και τον στρεπτόκοκκο, παρότι δεν είσαι παιδάκι, επειδή θερίζει τώρα τελευταία". Δεν το έκανα το τεστ στο φαρμακείο, πήγα να κάνω εκπομπή κανονικά και ευτυχώς είχα μαζί μου μάσκες και κρατούσα αποστάσεις. Έβγαλα την εκπομπή και την Δευτέρα το πρωί πήγα στον ΕΔΟΕΑΠ, έκανα μικροβιολογικό τεστ το οποίο βγήκε επί τόπου θετικό και έπρεπε να πάρω μια αντιβίωση. Αντιμετώπισα πρόβλημα, δε, και στην αντιβίωση γιατί δεν υπάρχουν αντιβιώσεις στα φαρμακεία πουθενά σχεδόν» είχε αποκαλύψει μέσα από το σπίτι του - δείτε όλη την συνέντευξη στο Πάμε Δανάη.

Επέστρεψε στο Open Weekend ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Σήμερα 17/6 ωστόσο, έχοντας βγει αρνητικός βρέθηκε στην εκπομπή Open Weekend, στην οποία συμμετέχει. Στα πρώτα του λόγια, μίλησε για την υγεία του, λέγοντας πως ο στρεπτόκοκκος θερίζει!

«Είμαι καλά, δόξα των Θεώ. Το διαγνώσαμε γρήγορα, με αντιβίωση όλα καλά. Οι δύο πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, γιατί είχα φοβερό πονόλαιμο και στα αυτιά και ήταν ένα πράγμα φοβερό. Και 39 πυρετό», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι παντού ο στρεπτόκοκκος, γιατί το συζήτησα με φίλους μου που έχουν παιδιά, είναι το πρώτο πράγμα που φέρνουν τα παιδάκια από το σχολείο στο σπίτι. Αλλά είναι γενικά σε έξαρση, θέλει προσοχή. Είναι γενικά πολύ ύπουλο, γιατί αν δεν ξέρεις ότι το έχεις, μπορεί να το έχεις ένα μήνα και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό».