Αναστάτωση στην εκπομπή Γειά σου: Είχαν καλεσμένο τον Ασημακόπουλο αλλά δεν πήγε ποτέ στο πλατό - «Άμα έχεις ένα ραντεβού...»

Το "καρφί" της Μαρίας Μπακοδήμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάτωση στην εκπομπή Γειά σου: Είχαν καλεσμένο τον Ασημακόπουλο αλλά δεν πήγε ποτέ στο πλατό - «Άμα έχεις ένα ραντεβού...»

Λίγο πριν το αυριανό 18/6 επεισόδιο του Survivor All Star όπου ο Γιώργος Λιανός θα φέρει τρόμο με το έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε συμφωνήσει να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου με χιούμορ, όμως άφησε και το "καρφάκι της" που τους "άδειασε" με αυτό τον τρόπο, αφού τα είχαν κανονισμένα όλα και κυρίως την ροή της εκπομπής.

Γιατί δεν πήγε στο Γειά σου ο Ασημακόπουλος

«Πιες τον καφέ σου, δες Γεια σου που έχουμε τόσα να δεις, εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τον είχαμε καλεσμένο. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να πω εγώ "και τώρα ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο". Πάει η κάμερα εκεί και κατεβαίνει. Ακόμα στο κρεβάτι του μπορεί να είναι, να μην έχει βάλει και καφέ, κοιμάται. Είδα ότι ξενύχταγε σε stories του Τριαντάφυλλου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Να περνάνε ωραία να γλεντάνε, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού...Δεν είμαστε και στον Αυτιά, να σε ξυπνήσουμε από τις 6, στις 12 είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου, εντάξει, ότι νομίζεις», συμπλήρωσε.

Μετά από λίγο βέβαια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε από το σπίτι του μέσω Skype και δικαιολογήθηκε.

«Παιδιά χίλια συγγνώμη. Έχει γίνει κάποιο λάθος. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα στις 6μιση ώρα και το έβαλα στις 9μιση το βράδυ, ότι στις 9μιση το πρωί. Παιδιά ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν το έχω ξανά πάθει αυτό. Και είχα πάρα πολλά να σας πω. Δεν τα λέω πουθενά αλλού. Χίλια συγγνώμη και πάλι παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κανονικά έπρεπε να τσακωθούμε στον αέρα είμαι αντιτηλεοπτικοί. Καλή συνέχεια, φιλάκια» είπε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου και έκλεισε η σύνδεση που είχαν μέσω skype.