«Έχω τρελαθεί! Είναι ένα...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τη ζωή στο σπίτι με το γιο της

Τι απαντάει για τα αρνητική σχόλια που δέχεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω τρελαθεί! Είναι ένα...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τη ζωή στο σπίτι με το γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε σήμερα 17/6 η Κατερίνα Στικούδη, με αφορμή και το αποψινό live του J2US. Η τραγουδίστρια και backstage παρουσιάστρια του show, μίλησε για όλους και για όλα. Τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της βήματα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μονάκριβο γιο της, Βύρωνα, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη - δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη

Αρχικά, αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία με την La Ζarra, την Γαλλίδα τραγουδίστρια που κάνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και πήγε στην Eurovision.

«Σίγουρα έχει τύχει κάποιες φορές στο παρελθόν να κριθώ και θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό γιατί είναι η δουλειά μου. Όταν βλέπεις την εμπάθεια όμως κάποιες φορές με είχε πιάσει το παράπονο, όταν ήμουν πιο μικρή» ανέφερε στη συνέχεια για την κριτική που έχει δεχθεί, ενώ για τα άσχημα σχόλια για την επιστροφή στη δουλειά της λίγο διάστημα μετά την γέννα της, είπε: «Η απάντηση που έδωσα τότε, ήταν πολύ αυθόρμητη. Επέστρεψα στη δουλειά μετά από δυο εβδομάδες. Το έχουμε εύκολο να κρίνουμε τους άλλους… Οι ανάγκες κάθε οικογένειας είναι διαφορετικές».

Όσον αφορά το γιο της και τη ζωή της στο σπίτι μαζί του και τον σύζυγό της, είπε: «Έχω τον άντρα μου σε μικρογραφία μέσα στο σπίτι. Έχω τρελαθεί! Είναι ένα πολύ καλό παιδάκι, καλόβολο. Ρωτάει τα πάντα. Στην τηλεόραση δε με έχει δει αλλά έχει έρθει σε γύρισμα στο J2US» .

Οι σχέσεις που έχει με το γιο της

«Νομίζω ότι είμαι λίγο πιο αυστηρή εγώ με το παιδί, αλλά δεν θέλω και να το πιέζω», έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη της. «Ξεκίνησα με την Ελεονώρα Μελέτη. Με έχει στηρίξει, την αγαπάω, είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Ένα τηλεπαιχνίδι θα ήθελα να κάνω, ήμουν πολύ κοντά στο να γίνει» συνέχισε.