Γάμος Ζαμπίδη - Ντάσιου: Εκείνος έκανε προπόνηση και εκείνη κρατούσε τις δίδυμες - Ο απίστευτος χορός τους στην δεξίωση

Όλοι στα τραπέζια ήταν όρθιοι και τραβούσαν βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος Ζαμπίδη - Ντάσιου: Εκείνος έκανε προπόνηση και εκείνη κρατούσε τις δίδυμες - Ο απίστευτος χορός τους στην δεξίωση

Μιχάλης Ζαμπίδης και Μαρία Ντάσιου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Παράλληλα βάφτισαν και τις δίδυμες κορούλες τους, περίπου ένα χρόνο μετά τον ερχομό τους.

Το ζευγάρι πήγε στην εκκλησία με ακριβά σπορ αυτοκίνητα, ενώ η νύφη έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό πριγκιπικό νυφικό της. Τα παιδάκια τους, ήταν γλυκύτατα στην αγκαλιά των γιαγιάδων τους - δείτε φωτογραφίες.

Το βίντεο με τον χορό Ζαμπίδη - Ντάσιου στην δεξίωση του γάμου

Μετά τα δυο μυστήρια, του γάμου και της βάφτισης, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στην δεξίωση, όπου διακέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα βλέμματα εννοείται τράβηξε το ζευγάρι, και ο χορός τους στην πίστα.

Αποφάσισαν να χορέψουν το κομμάτι "Eye of the Tiger" και να δώσουν ρεσιτάλ. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε προπόνηση στο Kick Box, ενώ η σύζυγος του δίπλα χόρευε κρατώντας στην αγκαλιά της τις κόρες τους. Η πιο τρυφερή στιγμή είναι όταν τις πλησίασε και τους έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Τα τρυφερά λόγια του Iron Mike για τις κόρες του

«Αν οι κόρες μου ερχόταν να μου πουν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του kick boxing… με χαρά. Δεν θα ήθελα να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες. Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μία εβδομάδα περίπου επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό και το βίωσα σαν αγώνα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν εκεί, έκοψα και τους δύο ομφάλιους λώρους.

Μου χαμογελάνε συνέχεια, μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση όταν δουν ότι θα φάνε, εκεί χαμογελάνε κι εγώ λιώνω», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Αδυναμία έχουν σε εμένα ξεκάθαρα. Δεν ξέρω είναι ακόμα νωρίς, προς το παρόν δείχνουν ισόποσα. Εγώ κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε ή κάτι αμέσως τις παίρνω να παίξουμε γιατί θέλω να χαμογελάνε, μου αρέσει να τις βλέπω έτσι

Όταν τις είδα, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να είμαι σε καλή κατάσταση, να είμαι εκεί, να είμαι υγιές πρότυπο και εννοείται ότι θα κάνουν και τις θητείες τους στο kick boxing, γιατί αν χρειαστεί θα ήθελα να είναι “επικίνδυνες”.

Κοιτάζω όσα λιγότερα γίνεται στην τηλεόραση, γιατί δεν θέλω να πληγώνεται η ψυχολογία μου. Όλα αυτά που ακούω με κάνουν να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Πρέπει να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας πως όταν νιώσουν οτιδήποτε αρνητικό, πρέπει να το μεταφέρουν», εξομολογήθηκε.