"Λύγισε" η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι - «Δεν μπορώ καν να το περιγράψω! Είναι κάτι με το οποίο...»

Η συγκινητική εξομολόγηση για το θάνατο των γονιών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Κυριακής 18/6. Η παρουσιάστρια του My style rocks, μίλησε για όλους και για όλα, παραχωρώντας μια συνέντευξη από καρδιάς, σχολιάζοντας και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Στην αρχή, μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που της είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή, η ίδια "λύγισε" αφού περιελάμβανε και την απώλεια της μητέρας της και του πατέρας της (δείτε την σπαρακτική ανάρτηση για την μητέρα της).

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τους γονείς της

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ένα γεγονός που δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Είναι κάτι με το οποίο δεν έχω έρθει σε συμφωνία ακόμη. Δηλαδή όταν πηγαίνω κάπου ή όταν συμβαίνει κάτι, λέω "θα πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο να της πω ότι έφτασα ότι είμαι καλά". Χωρίς να έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει.

Δεν τους έχω σβήσει ακόμα από τις γρήγορες κλήσεις του κινητού και κάθε φορά βλέπω "μανούλα" και "μπαμπάκας". Είναι σαν να είναι μαζί μου συνέχεια. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω όπως θα ήθελα; Όπως θα έπρεπε; Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και να μείνω εύκολα. Την τελευταία φορά έμεινα σε ξενοδοχείο. Μου κόστισε αυτό, που δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι μου. Πρέπει να δω όλη τους τη ζωή εκεί. Να ξεσκαρτάρω πράγματα, να δω τι θα κάνω. Μου είπαν μήπως το εκαταλλευόμουν. Δεν μπορώ καν να μπω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή. Τον πρώτο καιρό μπόρεσα. Μετά με έπιασε τρομερή άρνηση, δεν μπορώ καθόλου. Μετά το χρόνο τον περσινό που πέρασαν πολύ δύσκολα, έχω καταφέρει να σταθώ στα πόδια μου. Είπα μήπως πρέπει να το κάνω πιο χαλαρά αφού δεν μπορώ.

Ξέρεις πως το κατάλαβα αυτό; Δυο φορές έχω πάει στη Θεσσαλονίκη και έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου στο σπίτι μου εδώ. Που εγώ δεν έχω ξεχάσει τίποτα ποτέ μου. Την πρώτη λέω ήταν τυχαίο, δεν δεύτερη ήμουν προς Λαμία και λέω "πάλι δεν τα πήρες τα κλειδιά» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

H αποκάλυψη για το My style rocks λίγο πριν τον τελικό