Καταπέλτης η Super Κική κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι ομοφοβικός»

«Κάποιοι μπορεί να γίνονται γνωστοί και να συντηρούνται έτσι με τις κακίες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταπέλτης η Super Κική κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι ομοφοβικός»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την Super Κική, με την οποία είναι καλοί φίλοι. Ρωτήθηκαν λοιπόν, μεταξύ άλλων και για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride και τις εκκεντρικές εμφανίσεις των ομοφυλόφιλων.

Το κράξιμο της Super Κικής στον Λιάγκα

«Κάποιοι μπορούν να γίνουν γνωστοί γι’ αυτό που είναι, για το ταλέντο τους, γιατί είναι ευχάριστοι διασκεδαστές... Και κάποιοι μπορεί να γίνονται γνωστοί και να συντηρούνται έτσι με τις κακίες και τις ηλιθιότητες που πετάνε. Δεν έχουμε να απαντήσουμε κάτι. Προφανώς το έχει πει ο άνθρωπος για να σχολιαστεί κι εμείς του κάνουμε τη χάρη. Το ήξερε ότι θα σχολιαστεί. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ομοφοβικός», είπε η Super Κική.

Από πλευρά του ο Τρύφωνας Σαμαράς, μπροστά στην κάμερα δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Το ξεκαθάρισμα του Λιάγκα για το Pride και τι εννοούσε με τις δηλώσεις του

Μετά το τέλος της επικοινωνίας τους, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και ξεκαθάρισε για τελευταία φορά:

«Η ουσία όσων είπα δεν αλλάζει, γιατί ήταν μία θέση που προφανώς είναι υπέρ του γεγονότος ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Εγώ το είπα αυτό με αφορμή το παιδί το ομοφυλόφιλο το οποίο αναγκάστηκε να μηνύσει τους 2 γονείς του επειδή δεν δέχονταν τη σεξουαλική του ταυτότητα σε ένα χωριό στη βόρεια Ελλάδα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν την ίδια αντίληψη που έχω εγώ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι να καταλάβουν ότι οι καιροί αλλάζουν. Να καταλάβουν ότι δεν είναι ντροπή το παιδί τους να είναι ομοφυλόφιλο.

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους πας βήμα βήμα. Δεν πρέπει να τους τραβήξεις και να τους πεις ότι η γη αλλάζει, θα τρομάξουν. Αν πεις σε αυτούς τους ανθρώπους στο χωριό ότι το παιδί τους δεν είναι ομοφυλόφιλο, μπορεί και να το καταλάβουν. Αν τους πεις από τη μία ημέρα στην άλλη ότι το παιδί τους θα ντυθεί με τακούνια και θα βγει στην πλατεία του χωριού - που δικαίωμά του - θα τρομάξουν περισσότερο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ντυθείτε όπως θέλετε. Σε αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να τους πείσουμε, πρέπει να τους πας βήμα βήμα. Ίσως το πολύ πλουμιστό - αφήστε το κλόουν, το αποσύρουμε - να μην δίνει το πραγματικό νόημα και να μην έχει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε, να καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε ίσοι. Σας καλύπτει αυτό που είπα; Να το πω τρίτη φορά»

«Επίσης, αυτοί που λένε ότι κάποιοι δεν πρέπει να έχουν κάποιοι άποψη, να το κοιτάξουν. Να κοιτάξουμε όλοι τη δημοκρατικότητά μας σε αυτή τη χώρα. Βγαίνουν κάποιοι δημοκράτες και βγαίνουν και λένε κάποιοι να μην έχουν άποψη. Σας χαρίζω τη δημοκρατία σας, ειλικρινά δηλαδή».