Έξαλλη η Εύη Δρούτσα: «Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Έλα σε παρακαλώ! Το κοριτσάκι...»

Αδιανόητη η αντίδραση της σε ερώτηση δημοσιογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Εύη Δρούτσα: «Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Έλα σε παρακαλώ! Το κοριτσάκι...»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και στο Open Weekend έκανε η Εύη Δρούτσα και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα και στο χώρο της μουσικής, αλλά και για την τηλεοπτική επιστροφή του Fame Story - δείτε ποια θα είναι μεταξύ άλλων στην κριτική επιτροπή.

Η στιχουργός ωστόσο, φάνηκε να γίνεται έξαλλη, όταν της είπαν ότι ακούγεται η συμμετοχή της Καλομοίρας στο μουσικό ριάλιτι και μπορεί και ως coach των παικτών.

Οι δηλώσεις της Εύας Δρούτσα για την Καλομοίρα

«Η Καλομοίρα δεν επέστρεψε, ήρθε για ένα διάστημα. Έτσι κι αλλιώς κάθε καλοκαίρι κάνει εδώ τις διακοπές της κάθε χρόνο. Ήρθε να κάτσει ένα διάστημα και θα πάει πάλι σπίτι της με τα παιδιά της. Πολύ καλό παιδάκι η Καλομοίρα. Σαν παιδάκι τη βλέπω ακόμα», ανέφερε αρχικά για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια ωστόσο, την είδαμε να γίνεται έξαλλη έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για τη συμμετοχή της στο Fame Story: «Να κάνει τι; Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Να κρίνει τα παιδιά; Η Καλομοίρα coach; Έλα σε παρακαλώ, θα γίνει coach η Καλομοίρα... Αφού η το κοριτσάκι ακόμα μαθαίνει».

Ο λόγος της απομάκρυνσης της Καλομοίρας από την showbiz και της απόφασης της να φύγει στην Αμερική

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 η Καλομοίρα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να σταματήσει για αρκετό διάστημα να ασχολείται με την μουσική, παρά την τεράστια επιτυχία που είχε καταφέρει να σημειώσει.

Αναφερόμενη, όμως, στην οικογένειά της που τόσο την στήριξε σε αυτή της την απόφαση, αλλά και σε κάθε της βήμα, όλα αυτά τα χρόνια, μία έκπληξη την περίμενε στο πλατό, καθώς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση η ξαδέρφη της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα από την συγκίνηση.

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι αν συνεχίσω στη showbiz θα χάσω τον εαυτό μου και πήρα το ρίσκο. Και μετά πήρα τον Γιώργο και τη μαμά μου και τους είπα φεύγω. Και πήγα στο αεροδρόμιο και έστειλα μήνυμα στην ομάδα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Το ένιωθα, το ένστικτό μας πρέπει όλοι να το ακούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλές φωνές γύρω μου και θα μπερδευόμουν και το ξέρω, όταν γύρισα είχαν έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον ήξερα από πριν και η αγάπη του ήταν αληθινή αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα».

Διαβάστε επίσης: «Δεν ντρέπομαι να το πω...» - Αποκάλυψε για πρώτη φορά την παρέμβαση στο πρόσωπο της