Τέλος από το Πρωινό η Μαρία Κορινθίου - Ο ΑΝΤ1 την αποχαιρέτησε με ανακοίνωση μίας γραμμής

Λιτή και απέριττη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Κορινθίου δοκιμάστηκε φέτος σε έναν νέο τηλεοπτικά ρόλο, αφού κατά τα αλλά είχε παίξει σε σειρές στη μέχρι σήμερα καριέρα της αναλαμβάνοντας ένα μέρος της παρουσίασης του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και συγκεκριμένα ανέλαβε τα εμπορικά της εκπομπής, τη μαγειρική και τα ζώδια με μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ πότε είναι η τελευταία της ημέρα).

Πολλοί ήταν εκείνοι, που είχαν αντιληφθεί, ότι η Μαρία Κορινθίου δε θα συνεχίσει στην ομάδα κάτι, που όντως επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα 19/6 με μία ανακοίνωση του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Μαρία Κορινθίου

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναγράφει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Οι τελευταίες δηλώσεις της Κορινθίου για το Πρωινό

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert, κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν την έχω όχι! Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου φανερά συγχυσμένη.

Και συμπλήρωσε: «Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή και θα καταλάβεις, δες και την εκπομπή. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα».

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, η Μαρία είναι ενοχλημένη, καθώς θέμα που ήταν να παρουσιάσει η ίδια, τελικά το παρουσίασε άλλο πρόσωπο. Ωστόσο, σίγουρα μετά το τέλος της εκπομπής, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις.