«Είμαι λίγο περίεργα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά το φινάλε του Είμαστε μαζί στον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τα μελλοντικά της σχέδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι λίγο περίεργα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά το φινάλε του Είμαστε μαζί στον ΑΝΤ1

Αυλαία έριξε η Ελίνα Παπίλα και το Είμαστε μαζί την Κυριακή 18/6 με την εκπομπή να αποτελεί ένα στοίχημα για την ίδια αλλά και για τον ΑΝΤ1, που την εμπιστεύτηκε στη ζώνη του Σ/Κ προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η ίδια και η ομάδα της έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μάλιστα μέσα από όσα ανέφερε η ίδια πριν ολοκληρώσει την τελευταία της εκπομπή στην κάμερα του Breakfast at star έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα λίγο πριν την αυλαία του Είμαστε μαζί

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον της παρουσιάστριας είναι ακόμη αβέβαιο με την ίδια να μην έχει ακόμα γνώση ή να μη μπορεί να πει τι θα κάνε μετά το τέλος του ''Είμαστε μαζί'' (δείτε εδώ πώς τα πήγε η εκπομπή σε νούμερα στο φινάλε).

«Είμαι πολύ καλά, πραγματικά. Είμαι λίγο περίεργα, αλλά όλα καλά, όλα καλά δόξα τω Θεώ. Εγώ είμαι χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό, δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά προχωράμε παρακάτω. Οι άνθρωποι από το πάνελ μίλησαν μία χαρά, όλοι. Εγώ αυτό, που έχω δει και ξέρω είναι ότι μιλάνε πολύ γλυκά και ωραία και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ κιόλας κάνουμε παρέα και μιλάμε. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Είμαι γενικά σε συζητήσεις», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Εκτός ΑΝΤ1 το Είμαστε μαζί για την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, τα στελέχη θεώρησαν πως η εκπομπή δεν εκπλήρωσε τις επιθυμίες τους, κάτι με το οποίο συμφώνησε και η παρουσιάστρια, αλλά και η ομάδα της, γι' αυτό και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Παρόλα αυτά, η Ελίνα Παπίλα θα ξανασυναντηθεί με τους αρμόδιους, ώστε να συζητήσει εάν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον σταθμό.