Πλημμύρισαν τα social media με συγκινητικά μηνύματα για τη Γιορτή του πατέρα - Όσα έγραψαν οι Ελληνίδες celebrities

Για τους νέους και παλιότερους μπαμπάδες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν αυτή της Κυριακής 18/6 για πολλές οικογένειες, καθώς γιορτάστηκε η ημέρα του Πατέρα με τα social media να γεμίζουν από όμορφα και πολύ συγκινητικά μηνύματα για όλους τους πατεράδες του κόσμου!

Πιο αναλυτικά αίσθηση προκάλεσαν τα post, που έγιναν για τους νέους μπαμπάδες, για εκείνους, που έχουν το όλο αυτό εδώ και χρόνια, αλλά και για όλους εκείνους, που έχουν φύγει από τη ζωή αλλά τα παιδιά τους δεν τους ξεχνάνε.

Ανάμεσα στις πιο τρυφερές και όλο νόημα αναρτήσεις ξεχωρίσαμε αυτή της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό και της Μαρέβας Μητσοτάκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι αναρτήσεις των επωνύμων για τη γιορτή του πατέρα

Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δείτε επίσης: «Αυτό που έζησα δεν ήταν φυσιολογικό! Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα και...» - Κατάθεση ψυχής από την Ιωάννα Τούνη

Γιορτή του πατέρα - Τούνη

Mαρέβα Μητσοτάκη για Κυριάκο Μητσοτάκη

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά! #happyfathersday ♥️», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό

«Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες. Κάντε τους μια αγκαλιά και δώστε τους ένα γλυκό φιλί. Το αξίζουν…
Μη θυμόμαστε μόνο τη γιορτή της μητέρας!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H συγκινητική εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για τις 2 αποβολές της

«Επειδή εγώ το έζησα δύο φορές διαδοχικά τη μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη γρήγορα, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν λοιπόν απέβαλα θυμάμαι ότι σοκαρίστηκα, αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος, με τον οποίο έχουμε και φιλική σχέση, μου είπε...Σταματίνα μου πια δυστυχώς περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς...δεν πειράζει πες ένα ευχαριστώ στη φύση, γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μη συνεχιστεί κάποια εγκυμοσύνη, γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα, οπότε προχωράμε και όλα.. το σημαντικό είναι ότι μένεις και εύκολα έγκυος!

Οπότε δε σου κρύβω, ότι την πρώτη φορά στεναχωρέθηκα, αλλά το διαχειρίστηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί θέλω να σου πω, ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου, ότι δε μπορεί να είναι τυχαίο κάποιο πρόβλημα έχω...κάτι, που δεν έχω βρει, κάτι που δε μου το λένε, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες του να συμβεί κάτι τέτοιο back to back δεν είναι μεγάλες.

Δε σου κρύβω ότι εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις, που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, μπήκα σε διαδικασία εξετάσεων...ο γιατρός μου προς τιμήν του επέμενε πως έτυχε και αφέσου...η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας και τελικά πήγαν όλα καλά!

Απλά θέλησα να μιλήσω ανοιχτά γι αυτό, από όταν είχε συμβεί, γιατί κατάλαβα και από εμένα ότι εμείς οι γυναίκες πάντα, όταν κάτι πάει στραβά το προσωποποιούμε....μπορεί να τύχει, ακούμε το γιατρό μας και όλα θα πάνε καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.