«Έχω διαβάσει ότι ήσουν έγκυος και ότι θα σας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου» - Η αντίδραση της Λιάντου σε ερώτηση για το φημολογούμενο μωρό & τον γάμο με τον Σκουρλέτη

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω διαβάσει ότι ήσουν έγκυος και ότι θα σας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου» - Η αντίδραση της Λιάντου σε ερώτηση για το φημολογούμενο μωρό & τον γάμο με τον Σκουρλέτη

Η Αφροδίτη Λιάντου "έκλεψε" τις εντυπώσεις του κοινού τα τελευταία χρόνια μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), με πολλούς να στεναχωριούνται για το τραγικό της τέλος από αυτή, ωστόσο πλέον είναι έτοιμη να ακολουθήσει διαφορετικά μονοπάτια στην καριέρα της και να δοκιμαστεί σε άλλα πράγματα και καταστάσεις.

Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Δευτέρα 19/6, και, πέρα από την συμμετοχή της στο σίριαλ και την καριέρα της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Είναι γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τη σκηνή που την δολοφονεί), όμως για το δεσμό τους έχουν ακουστεί πολλά και θέλησε να σχολιάσει ποια ήταν τα πιο "τρελά".

Η απάντηση της Αφροδίτης Λιάντου στις φήμες περί εγκυμοσύνης και γάμου

«Έχω διαβάσει ότι ήσουν έγκυος, ότι θα σας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου επίσης», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την ίδια να αναφέρει: «Δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν όλα αυτά. Δεν ξέρω, πραγματικά. Γιατί δεν υπάρχει και κάτι να πεις ότι ίσως... Ούτε καν! Εντάξει, εγώ γελάω με αυτά. Τώρα, πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου, δεν ξέρω... Πώς είμαι έγκυος, δεν έχω ιδέα πώς βγήκαν αυτά. Δεν απαντάω σε αυτά, ούτε παίρνω τηλέφωνα, ούτε διαψεύδω, δεν ασχολούμαι».