MAD VMA 2023: Έκλεψαν τις εντυπώσεις ο Αγγελόπουλος & η Βαμβακούση - Οι λαμπερές εμφανίσεις στο "κόκκινο χαλί"

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MAD VMA 2023: Έκλεψαν τις εντυπώσεις ο Αγγελόπουλος & η Βαμβακούση - Οι λαμπερές εμφανίσεις στο

Τα Mad Video Music Awards αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγη ώρα, με τους πρώτους καλεσμένους να έχουν φτάσει στο "κόκκινο χαλί" έξω από το στάδιο, αργά το απόγευμα της Δευτέρας 19/6. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του YOUWEEKLY βρίσκεται από νωρίς εκεί και το υλικό είναι "πλούσιο".

Ο Κώστας Μαρτάκης έκανε την εμφάνισή του με γυαλιά ηλίου, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου εντυπωσίασε με το στράπλες φόρεμά της με τα κορδόνια που σφίγγουν στο πλάι αναδεικνύοντας την σιλουέτα της, ενώ φαντασμαγορικό είναι και το look της Evangelia, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μετά την συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα. Η ίδια, λοιπόν, επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα με κοψίματα στην κοιλιά και στο στήθος και άφησε τους πάντες άναυδους.

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο χαλί των MAD VMA 2023

MAD VMA 2023 Μαρτάκης

MAD VMA 2023 Ανδρομάχη Δημητροπούλου

MAD VMA 2023 Ευαγγελία

Ο Fy, από την άλλη πλευρά, εμφανίστηκε με ένα σετ σε μωβ, ροζ, κίτρινες και λευκές αποχρώσεις με έντονα σχέδια πάνω του, ενώ από το σύνολό του δεν έλειπαν και τα γυαλιά ηλίου, ενώ μία ακόμη καλεσμένη είναι και η youtuber Mariana Grfld.

MAD VMA 2023 Fy

MAD VMA 2023 Marianna GRFLD

Με τον Κώστα Μαρτάκη φωτογραφήθηκε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία φόρεσε μία μαύρη maxi τουαλέτα με κοψίματα στο στήθος, αλλά και ένα άνοιγμα στην πλάτη.

MAD VMA 2023 Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Από το χαλί των διάσημων πέρασε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συνοδευμένος από την Δήμητρα Βαμβακούση, με εκείνον να έχει επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι, ενώ η καλή του ένα look με μαύρη δαντέλα, χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά και έντονο κόκκινο κραγιόν.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο Πρωινό μας την ίδια ημέρα και πίσω από τις κάμερες έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στην δεύτερη και την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το βίντεο με τον τσακωμό).

Γιώργος Αγγελόπουλος Mad VMA 2023

Αγγελόπουλος Βαμβακούση MAD VMA 2023

Τα βλέμματα έπεσαν και στην Καλομοίρα η οποία ντύθηκε στα λευκά μαζί με ολόκληρη την οικογένειά της, ενώ πανέμορφες ήταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά και η Αναστασία.

MAD VMA 2023 Καλομοίρα

MAD VMA 2023 Ζενεβιέβ

MAD VMA 2023 Αναστασία