«Κάτι έγινε και...» - Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Κορινθίου από το Πρωινό

Έσπασε τη σιωπή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάτι έγινε και...» - Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Κορινθίου από το Πρωινό

Τη Δευτέρα 19/6 ανακοινώθηκε και επίσημα, πως η Μαρία Κορινθίου αποχωρεί και επίσημα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 με το κανάλι να την αποχαιρετά με μία πολύ λιτή ανακοίνωση (δείτε εδώ).

Η ίδια αρκέστηκε να κάνει στη συνέχεια μία ανάρτηση, αφήνοντας να εννοηθεί, πως υπήρξαν κάποια πρόσωπά με τα οποία δε μπόρεσε να συνεργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε δηλώσεις, που παραχώρησε η Λίτσα Πατέρα την Τρίτη 20/6 στην κάμερα του Mega Kαλημέρα απάντησε, πως από τη μεριά της δεν είχε αντιληφθεί να συμβαίνει κάτι.

Οι δηλώσεις της Λίτσα Πατέρα για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό

«Εγώ πάω πιο αργά στην εκπομπή, εμείς είμαστε το άλλο το κομμάτι... Εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι, ότι δεν πήγαινε καλά. Το ξέρετε καλά ότι αν υπάρχουν διαφορές, που εγώ δεν τις ξέρω, δεν λύνονται μέσα στο στούντιο, λύνονται αλλού.

Εγώ απλά ανέφερα ότι η νέα σελήνη φέρνει λάθη και παρεξηγήσεις. Καταλαβαίνω ότι κάτι έγινε και αποχώρησε η Μαρία, πως έγινε δεν ξέρω αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αυτά τα έχουμε ζήσει 40 χρόνια τώρα. Τι να σας πει το κανάλι να κάτσει να κάνει κουτσουμπολιό», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Η πρώτη ανάρτηση της Σολωμού μετά την αποχώρησή της

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων.
Όλα καλά και ευλογημένα!
Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.
Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες, αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα.
Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.
…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️
Εις στο επανιδείν», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.