Η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1, η οποία επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα 19/6 έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς μέσα σε ένα χρόνο δύο κυρίες έφυγαν από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.
Ο παρουσιαστής από μεριάς του ξεκαθάρισε, πως δεν ήταν προσωπικός ο λόγος με την Κορινθίου να κάνει την Τρίτη 20/6 τις πρώτες της δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα του Super Κατερίνα.
Η ηθοποιός έδειξε να είναι αμήχανη και να έχει πράγματα, που έχει μέσα της να πει, από την άλλη όμως επέλεξε να διατηρήσει σιγή να αποχωρήσει από τις κάμερες ευγενικά.
Δείτε επίσης: Αποχώρηση Κορινθίου από το Πρωινό: Το σκηνικό με την Φωτεινή Πετρόγιαννη στα καμαρίνια, η γκρίνια και ο εκνευρισμός
Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό
«Καλά είμαι απλά…Όλα καλά, δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μπορώ, δεν θέλω, τελείωσα! Όχι αγαπούλα μου δεν θέλω να πω κάτι…όλα καλά», είπε η Μαρία Κορινθίου.
Το πρώτο ξεκαθάρισμα του Λιάγκα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό
«Είμαστε πρωινή εκπομπή αν με ρωτάγατε Γιώργο μου θα ήθελες να κάνεις με εκπομπή με εμπορικά θα έλεγα: Όχι γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ, η πρωινή ζώνη είναι έτσι. Εγώ δε μπορώ να κάνω εμπορικά, ο ΑΝΤ1 δεν είναι δικός μου.
Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μια γυναίκα, ήταν μια επιλογή μιας γυναίκας, που θα στηρίξει τα εμπορικά. Βλέπετε δεν ήταν πουθενά και για να μην είναι άκομψο ήταν δίπλα στη Λίτσα και στην Αργυρούλα μας.
Να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι μαζί μου τουλάχιστον δε μου το είπε, την αγαπώ την εκτιμώ! Από εκεί και πέρα τη συμφωνία δε την έκανα εγώ, δε με απασχολεί αυτό το κομμάτι, αν η συμφωνία δεν πήγε καλά δε θα πάρω μέρος εγώ…αντιλαμβάνομαι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας, δεν είναι καλό να φεύγουμε και να λέμε πράγματα, είναι κρίμα που για 2,5 βδομάδες δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία, είναι αστείο!
Της εύχομαι με αγάπη καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει, την αγαπώ και εκείνη και τα παιδάκια της. Του χρόνου θα υπάρχει ένα εμπορικό κομμάτι στην εκπομπή, θα έρθει μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη θα την υποδεχτούμε και θα την εντάξουμε στην ομάδα μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.