Κως: «Θα πάρω κανένα ντουφέκι και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά» - Εξοργισμένη η μητέρα της Τοπαλούδη για τη δολοφονία της Αναστάζια

Αναβίωσε όσα έζησε η κόρη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI - Facebook
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI - Facebook

Η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία στο νησί της Κω, που έγινε το έγκλημα αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, καθώς πρόκειται για άλλη μία γυναικοκτονία.

Οι Αρχές για την ώρα εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο φόνος της Αναστάζια ενώ παράλληλα η οργή του κόσμου είναι τεράστια με τις οικογένειες, που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο να ανατριχιάζουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που είχε βρει παρόμοιο θάνατο στη Ρόδο με τη μητέρα της να ξεσπάει μέσα από το Πρωινό την Τρίτη 20/6.

Δείτε επίσης: Κως: «Γιατί τη σκότωσες;» - Καρέ καρέ η στιγμή που ο Μπαγκλαντεσιανός καταφθάνει στο δικαστήριο

Η έκρηξη της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη δολοφονία στην Κω

«Έχω γίνει λιώμα αυτές τις ημέρες, έχω γίνει. Η ψυχή μου έγινε κατάμαυρη, μας ξύνουν τις πληγές κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν, να το πετάξουν στις θάλασσες, και από πνιγμό να φύγει...

Όπως έκαναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα το βίασαν, το πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και έβαλαν και από πάνω χόρτα. Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους;

Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή; 27 χρονών κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν και να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε μία σακούλα απορριμμάτων; Δεν ντρεπόμαστε...Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Το λέω από το 2018, από την πρώτη στιγμή.

Το σύστημά μας δεν είναι τιμωρητικό, πρέπει να είναι τιμωρητικό! Να μπουν και να μην ξαναβγούν. Εγώ αυτό θέλω για αυτούς τους δολοφόνους, ως μάνα της Ελένης. Πώς γίνεται να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πώς γίνεται να βγαίνουν έξω και να κυκλοφορούν;», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ελένη Τοπαλούδη.

Οι δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια

Μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα (onet.pl), ο Αντρέι Ρουμπίνσκι χαρακτηρίζει την κόρη του σαν «ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Το πρωί, η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν με τον Μιχάλ, τον φίλο της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα. Μαθαίνουμε πως η σορός της είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού βρισκόταν μέσα στη ζέστη για έξι ημέρες. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα το άψυχο σώμα για να μην πάθει σοκ η σύζυγός μου».

«Υποψιάζομαι ότι πέθανε εκείνο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη. Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο 32χρονος κρατούμενος εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε συνευρεθεί οικειοθελώς μαζί της και μετά την άφησε, ήξερα ότι δεν μπορούσε να έχει καλό τέλος» παραδέχεται ο πατέρας της 27χρονης.

Όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή, είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα. «Της είπα: "Θα πας για την αναγνώριση"», παραδέχεται, αν και ήλπιζε πως τελικά θα επιστρέψουν και οι δύο σώοι και αβλαβείς.

Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια έκαψε το χέρι της. «Το έγκαυμα την επηρέασε πολύ, επειδή νοιαζόταν τόσο πολύ για την εμφάνισή της. Έβαλε στο χέρι της αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Μίλησε με γνωστούς της στην αγορά και της υποσχέθηκαν ότι θα της το κανονίσουν» λέει ο πατέρας της.

«Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους να της έβαλαν κάτι στο ποτό της. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άνδρας θα την παραλάμβανε. Αλλά αντί γι' αυτό την οδήγησε σε κάποιο άδειο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε, μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι», προσθέτει.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!