Την ειδοποίησαν την ώρα των γυρισμάτων πως πέθανε η μητέρα της - Ηθοποιός του Σασμού συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

Πολύ δύσκολο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την ειδοποίησαν την ώρα των γυρισμάτων πως πέθανε η μητέρα της - Ηθοποιός του Σασμού συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

Ο Σασμός έχει αποτελέσει μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Alpha, καθώς από τον πρώτο κιόλας κύκλο είχε φανεί η πολύ μεγάλη απήχηση, που έχει το σίριαλ στο τηλεοπτικό κοινό.

Το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν είναι πια γεγονός, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί, πως το σενάριο θα αλλάξει ρώτα και μάλιστα θα δούμε αγαπημένους ρόλους και ήρωες να αποχωρούν στον επόμενο κύκλο.

Η Βέρα Μακρομαρίδου αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς ολοκληρώνει τα γυρίσματα της ''Άσπας'' με την ίδια να μοιράζεται μέσα από τη συνέντευξη της στο Ποιος είναι πρωνιάτικα, πως ήταν σε γύρισμα του Σασμού όταν έμαθε, πως έφυγε η μητέρα της από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Είμαι έγκυος» - Στο τέλος της σειράς παντρεύεται με τον άντρα της ζωής της!

Η σοκαριστική αποκάλυψη ηθοποιού του Σασμού

«Η μητέρα μου με χάρηκε, είπε επιτέλους, άργησε πολύ οπότε το χάρηκε! Ήταν δύσκολα, καταρχάς το τηλέφωνο της αδερφής μου ήταν εν ώρα γυρίσματος, οπότε χρειάστηκε να φύγω αμέσως», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Ο απολογισμός της Μακρομαρίδου για τη συμμετοχή της στο σίριαλ

Στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου μίλησε λοιπόν πρόσφατα και έκανε, μεταξύ άλλων, κι έναν μίνι απολογισμό για τη σεζόν πριν ξεκινήσει η νέα.

Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, τι θα λέγατε πως σας έδωσε ο Σασμός;

Μου έδωσε πάρα πολλά και, πρώτα απ’ όλα, μου έμαθε πολλά πράγματα για τη δουλειά μου, καθώς ήμουν ηθοποιός του θεάτρου και η τηλεόραση είναι μια άλλη τέχνη. Επίσης, μέσω της σειράς γνώρισα σπουδαίους ηθοποιούς, τους οποίους θαύμαζα και δεν πίστευα ότι θα δούλευα μαζί τους, ρουφούσα σαν σφουγγάρι τις κινήσεις τους.

Και φυσικά, μου έδωσε αναγνωρισημότητα, αφού πλέον με φωνάζουν Άσπα στο δρόμο. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη χρονιά, αν και είχε πολύ τρέξιμο. Με το που τελείωσαν τα γυρίσματα, πήγα διακοπές στην Ιταλία, στη Ρώμη, για να πάρω μια ανάσα, γιατί σε λίγο μπαίνουμε ξανά σε σκηνές.