Κως: Είχε στείλει την τοποθεσία σε στίγμα στο σύντροφο της - Το τελευταίο ταραγμένο μήνυμα της Αναστάζια πριν πεθάνει

Όσο ήταν στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κως: Είχε στείλει την τοποθεσία σε στίγμα στο σύντροφο της - Το τελευταίο ταραγμένο μήνυμα της Αναστάζια πριν πεθάνει

Το έγκλημα στην Κω με την δολοφονημένη 27χρονη Αναστάζια έχει ανοίξει πολλά ερωτήματα σχετικά με το δράστη και το πως έφτασε η νεαρή να βρίσκεται νεκρή μέσα σε μία μαύρη σακούλα.

Οι καταθέσεις έχουν ανοίξει με τον Πολωνό σύντροφό της (δείτε τον εδώ) να μην είναι στο κάδρο των υπόπτων μετά από τις 3 καταθέσεις, που έδωσε. Μέσα από το ρεπορτάζ των Αταίριαστων αποκαλύφθηκαν την Τρίτη 20/6 κάποιες συνομιλίες του με την Αναστάζια.

Το τελευταίο μήνυμα της Αναστάζια στο σύντροφό της πριν πεθάνει

Πιο αναλυτικά, η άτυχη όσο βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού έδειχνε να είναι ταραγμένη και ανήσυχη μέσα από όσα μαρτυρούν τα μηνύματα, που έστελνε στο σύντροφό της.

«Έλα να με παραλάβεις από το τάδε σημείο», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Αναστάζια.

Άγριο ξύλο με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό στις φυλακές

Στoν νησί της Κω κρατείται τις τελευταίες ημέρες ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, αφού θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε στραγγαλισμένη στην ερημική Αλυκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, χθες ο 32χρονος επιτέθηκε σε συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια. Ήταν άκρως ειρωνικός όταν προσπάθησαν να του μιλήσουν και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε σημάδια στο πρόσωπό του όταν πέρασε το κατώφλι του ανακριτή. Από τους αστυνομικούς χαρακτηρίζεται σκληρός, ενώ κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!