Η τρίπλα του Αγγελόπουλου μπροστά στη Βαμβακούση και σε δημοσιογράφο - Έτσι απάντησε για τη σχέση τους

Τι συμβαίνει πια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η τρίπλα του Αγγελόπουλου μπροστά στη Βαμβακούση και σε δημοσιογράφο - Έτσι απάντησε για τη σχέση τους

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσαν μαζί το παρόν στην χθεσινοβραδινή (19/6) απονομή βραβείων Μad 2023 με τους δύο να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, που τους πλησίασε.

Ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια λέγεται, πως είναι ζευγάρι, αφού είναι συνεχώς μαζί και πολύ κοντά, ωστόσο οι ίδιοι δε θέλουν με τίποτα με το επιβεβαιώσουν.

Δείτε επίσης: Πρωινό μας: «Με απειλείς;» - Σκορδά & Βαμβακούση τσακώθηκαν και το μοντέλο έφυγε από το πλατό - Άλαλος ο Αγγελόπουλος

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφο για τη σχέση τους είδαμε τον Αγγελόπουλο να ξεφεύγει πολύ έξυπνα.

H απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση

«Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και με τη Δήμητρα σαφέστατα και με τον Τάσο, που κάνουμε πράγματα για τα παιδιά με το φύλακα άγγελο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το όλο νόημα τραγούδι του πρώην της Βαμβακούση, Dr Pips

Σάλος έχε δημιουργηθεί τελευταία με το τραγούδι, που κυκλοφόρησε ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Βαμβαούση, τον οποίο είχαμε γνωρίσει αρχικά στο Survivor και πλέον έχει γίνει traper.

Ο λόγος για τον Dr. Pips με τον ίδιο να κυκλοφορεί πρόσφατα νέο τραγούδι, που για πολλούς θεωρείται κάτι σαν σπόντα στην πρώην σύντροφό του.

Οι στίχοι, που προκαλούν αίσθηση προβλήθηκαν την Τρίτη 20/6 στο Breakfast at star με το πάνελ να συζητάει το κομμάτι αναφορικά με το αν πηγαίνει στο νέο ζευγάρι της πόλης, που λέγεται να να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Βαμβακούση.

Τώρα αν οι στίχοι τυχαίνει να ταιριάζουν με κάποια σημεία από τη ζωή και τον χαρακτήρα των παραπάνω το ξέρουν μόνο ο τραγουδιστής και ο στιχουργός...

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω.

Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι», αναφέρει ο Dr. Pips.