Τα καλύτερά μας χρόνια: «Το παπουτσάκι» - Πανζουρλισμός στο twitter με τον γιο της Κατερίνας στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Τον αποθέωσαν στα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη

Το βράδυ της Τρίτης 20/6 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια, η οποία ολοκληρώνεται μετά από τρία χρόνια και πέρα από την συγκίνηση που μπορεί να αισθάνονται οι πιστοί φαν και τηλεθεατές, το ενδιαφέρον τους επικεντρώθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο απόψε.

Ο γιος της πρωταγωνίστριας, Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος, έπαιξε σε μερικές σκηνές και όσοι τον αναγνώρισαν "τρελάθηκαν", με αποτέλεσμα τα σχόλια στο twitter να πάρουν φωτιά. Φυσικά, όλοι τον αποθέωσαν και ανέφεραν πόσο γλυκό παιδί είναι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μελέτης ξέσπασε σε κλάματα & η Παπουτσάκη σκούπιζε τα μάτια της - Μεγάλη συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα της σειράς ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' (Βίντεο)

Τα σχόλια στο twitter για τον γιο της Κατερίνας Παπουτσάκη στα Καλύτερά μας χρόνια

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την συμμετοχή του γιου της στη σειρά

«Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο», είπε αρχικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Και αποκάλυψε για τον γιο της και τον ρόλο του στη σειρά: «Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο.

Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός. Βέβαια, μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο. Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα».