«Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει...» - Οι δηλώσεις του Κωστέτσου για Γλυκά Νερά και Κω που έφεραν αντιδράσεις

«Λάθος όλο» αναφώνησε η Καινούργιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει...» - Οι δηλώσεις του Κωστέτσου για Γλυκά Νερά και Κω που έφεραν αντιδράσεις

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει η ανάρτηση που είχε κάνει ο Βασίλειος Κωστέτσος για την ασύλληπτη τραγωδία στην Κω, όπου 27χρονη Πολωνή που είχε εξαφανιστεί, εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι γυμνή τυλιγμένη σε χαλί, με έναν άντρα από το Μπαγκλαντές να κρατείται ο κύριος ύποπτος.

«Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους… «ανθρώπους»! Στην πατρίδα μας», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του.

Η απάντηση του Κωστέτσου για την ανάρτηση που έκανε για την Κω

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Super Κατερίνα, εντόπισε τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον ρώτησε για την εν λόγω ανάρτηση, εξηγώντας αλλά και σχολιάζοντας την υπόθεση που έχει σοκάρει το νησί.

«Ήταν φριχτό δεν μπορούσα να μην τοποθετηθώ. Είναι κάτι που απασχολεί όλους του Έλληνες. Η Αναστάζια όπως είδα είχε ένα ατύχημα στο χέρι της. Και για όποιο άνδρα ή γυναίκα, όταν σημάδευσε, καταστρέφεται ένα μέρος της ομορφιάς σου, είχε πιεί το μεσημέρι, πιθανόν να ήθελε να πιεί κάποιο τσιγάρο να ξεχάσει το πρόβλημα που την απασχολούσε... Δεν νομίζω πως της ήταν άγνωστος. Πιθανόν εκεί που θα πίνανε τα τσιγάρα και ήταν μεθυσμένοι, μπορεί - όπως εγώ φαντάζομαι - να μπήκε και ο φίλος του μέσα, να είχε εύκολη την λεία να την είδε να κάνει σ@ξ με τον άλλον, να ήθελε να συμμετέχει και αυτός και έτσι να έγινε η εμπλοκή και να την στραγγαλίσανε, αφού θα αντέδρασε. Αυτή είναι μια θεωρία δική μου, μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά τα πράγματα», είπε αρχικά για την υπόθεση.

Δείτε επίσης: Βρέθηκε το σπίτι στο οποίο δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια - Δείτε εδώ

«Θέλουμε δε θέλουμε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλη θρησκεία. Η θρησκεία αυτή που πιστεύουν βλέπει τελείως διαφορετικά τη γυναίκα απ’ ό,τι εμείς οι Χριστιανοί. Κάποιος ο οποίος έχει μεγαλώσει στερημένα, άγρια και δεν υπολογίζει είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι είναι ένας Χριστιανός, Έλληνας, Ευρωπαίος. Είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα αν ο άλλος έχει βλάβη στον εγκέφαλο, είναι πάλι τελείως διαφορετικό», σχολίασε για την ανάρτηση που έκανε.

Και συμπλήρωσε για τα σχόλια που δέχτηκε: «Μου έγραφαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη. Μη συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, όλοι δήλωσαν αντίθετοι με τις απόψεις του, μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου είπε «Όχι, όχι. Όποιος σκοτώνει, σκοτώνει και όποιος βιάζει, βιάζει. Διαφωνώ κάθετα με τον Βασίλειο. Λάθος όλο»