«Θα τον πάρει ο δικηγόρος μου» - Φανερά ταραγμένη η Κίρκη στις πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού με τον Αδαμαντίδη

Τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα τον πάρει ο δικηγόρος μου» - Φανερά ταραγμένη η Κίρκη στις πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού με τον Αδαμαντίδη

Πρόσφατα μέσα από δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έγινε γνωστό, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη - ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι - πήραν ξανά χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι κρίσεις ανάμεσά τους ήταν κάτι, που είχε συμβεί και στο παρελθόν με τη σχέση τους να είναι το λιγότερο θυελλώδης, καθώς έφτασαν και πολύ κοντά στη νομική οδό Αδαμαντίδης και Κίρκη.

Μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού η κάμερα του Super Κατερίνα προσέγγισε την Κίρκη την Τετάρτη 21/6 κάτω από το σπίτι της με την ίδια να είναι ταραγμένη προσπαθώντας παράλληλα να ανοίξει την εξώπορτά της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βαρβάρας Κίρκη μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Αδαμαντίδη

«Δε θα σου πω αν έχουμε χωρίσει. Τον Θέμη γιατί δεν τον παίρνετε ένα τηλέφωνο; Ωραία πάρτε τον. Δε θα σου πω (αν έχουμε χωρίσει). Όταν θα θελήσει κάποιος από τους δυο να μιλήσει, πιστεύω θα μιλήσει. Όχι δε θα πω κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Κούγια. Θα τον πάρω τηλέφωνο. Θα τον πάρει ο δικηγόρος μου», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού για τον έρωτά τους

«Ποια σχέση δεν έχει προβλήματα; Είτε είναι φιλική, είτε είναι επαγγελματική. Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Τραγουδάει έρωτα, τραγουδάει πάθος, το ζει κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να πάρει δώρο στην αγαπημένη του για την ονομαστική της εορτή, ενώ η Βαρβάρα Κίρκη έστειλε την αγάπη και τις ευχές της στον συμπαρουσιαστή της, Αλέξανδρο Πετρίδη, με αφορμή το ότι ο τελευταίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό High TV.