Ιωάννα Τούνη: Έτσι κατάφερε να θηλάσει το γιο της παρά το στενό & μακρύ φόρεμά της - Στο πάρτι για τα 6 χρόνια της Bubblegun

«Θέλει λίγο θράσσος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Έτσι κατάφερε να θηλάσει το γιο της παρά το στενό & μακρύ φόρεμά της - Στο πάρτι για τα 6 χρόνια της Bubblegun

Το απόγευμα της Τρίτης 20/6 η Ιωάννα Τούνη και η κολλητή της Στέλλα Πάσαρη είχαν τη χαρά να γιορτάζουν τα γενέθλια του καταστήματος με ρούχα, που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη, με τη Bubblegun να κλείνει 6 χρόνια λειτουργείας.

Οι δύο γυναίκες οργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι, γεμάτο με μπαλόνια και γλυκά, το οποίο τίμησαν πάρα πολλοί φίλοι τους από την πόλη με τους δρόμους να κλείνουν στην κυριολεξία (δείτε εδώ βίντεο).

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το δημόσιο θηλασμό

Η Ιωάννα, που είναι μητέρα, επιχειρηματίας και πολλά άλλα ήταν εντυπωσιακή με το μαύρο, κολλητό της φόρεμα, το οποίο είχε πολλά σκισίματα σε όλη την επιφάνεια του. Ο λαιμός ωστόσο ήταν κλειστός και την επόμενη ημέρα (21/6) η Τούνη αποκάλυψε τον τρόπο, με τον οποίο κατάφερε να θηλάσει έτσι το μωρό της.

Τούνη

O λόγος που η Τούνη πρέπει να διακόψει το θηλασμό

Η Ιωάννα Τούνη γνωρίζει για πρώτη φορά τον ιδιαίτερο κόσμο της μητρότητας μέσα από το πρώτο παιδί, που έχει φέρει στον κόσμο το μικρό Νουνίτο της, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αυτές τις ημέρες η influencer βρίσκεται στην Αθήνα με το μπέμπη και μάλιστα την Παρασκευή 9/6 επισκέφτηκε τον παιδίατρο, καθώς ο Νουνίτο έγινε 5 μηνών.

Μετά την επίσκεψη αυτή η Ιωάννα έκανε μία σειρά από stories στο instagram, εξηγώντας πως στο εξής θα σταματήσει σιγά σιγά το θηλασμό κάτι, που συστήνει και η γυναικολόγος της να κάνει επειγόντως.

«Λοιπόν, σου είπα ότι πήγαμε στον παιδίατρο σήμερα το πρωί. Το Νουνίτο σήμερα είναι πέντε μηνών. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει πέντε μήνες; Δηλαδή εννέα μήνες που τον είχα στην κοιλούμπα και πέντε μήνες που το μωρό έγινε παιδάκι πια.

Και μάλιστα επειδή είπα στο γιατρό, ότι θέλω σιγά σιγά να αποθηλάσω. Μέχρι σήμερα θηλάζω αποκλειστικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κοιμάμαι τα βράδια, το μωρό ξυπνάει έξι με οκτώ φορές το βράδυ, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη γενικά και πολύ άυπνη και τα νεύρα μου είναι χάλια.

Η γυναικολόγος μου με είχε συμβουλεύσει, ως γυναικολόγος, που νοιάζεται πιο πολύ για εμένα παρά για το μωρό, ότι θα έπρεπε να αντικαταστήσω κάποια γεύματα ίσως με σκόνη ή με κάποιο άλλο γάλα γιατί τα οιστρογόνα μου είναι στο μηδέν, που σημαίνει ότι ορμονικά περνάω κλιμακτήριο. Δεν έχω περίοδο, είμαι πολύ πρησμένη, δεν έχω περίοδο...», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.