«Σαββούλι μου μετά τα...» - Νέα σπόντα από την Ελένη Μενεγάκη στον Πούμπουρα στον αέρα του Mega

Τι συμβαίνει με τη σχέση τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σαββούλι μου μετά τα...» - Νέα σπόντα από την Ελένη Μενεγάκη στον Πούμπουρα στον αέρα του Mega

Το κλίμα μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Σάββα Πούμπουρα είναι τεταμένο με βάση τις ατάκες, που ανταλλάσσουν στον αέρα της εκπομπής, που συνυπάρχουν στο Mega, Ελένη.

Κανένας από τους δύο τους δεν έχει δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το τι έχει συμβεί, καθώς και την Τρίτη 20/6 η Μενεγάκη ήταν κάπως ειρωνική προς το πρόσωπό του (δείτε εδώ τι του είπε).

Στην νέα εκπομπή της Τετάρτης 21/6 είδαμε τον Ελένη να κάνει πάσα στον Σάββα για να παρουσιάσει το θέμα του με την παρουσιάστρια να έχει ένα πιο χαλαρό και χιουμοριστικό ύφος προς το πρόσωπό του.

Η on air πρόταση της Ελένης Μενεγάκη στο Σάββα Πούμπουρα

«Σαββούλι μου μετά τα μουσικά νέα χθες σήμερα θα μας πεις για μόδα. Εσένα δε θα μου φαινόταν περίεργο, αλλά ίσα ίσα θα ήταν πολύ ωραίο να σε δω σε επίδειξη μόδας να παίζεις...αλήθεια δεν κάνω πλάκα, όταν χθες δοκίμαζα το σαλβάρι που θα βάλω σήμερα, εσένα Σάββα μου σκεφτόμουν, εσένα, εσένα, εσένα...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Μενεγάκη & Πούμπουρα

Φυσικά και για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για το αν θα είναι του χρόνου ο Σάββας στην εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγραρέζου να μη θέλει από μεριάς του να σχολιάσει σε δηλώσεις στο Happy Day όσο συμβαίνουν στο πάνελ, που συμμετέχει ο ίδιος.

«Θέλω και εσείς να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα απ΄ όλα αυτά, δε θέλω τίποτα να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.