Κως: Έξω από το σπίτι του 32χρονου - Καρέ καρέ η στιγμή που ρεπόρτερ του Alpha βρίσκει κοσμήματα κάτω από μία κουρτίνα

Νέες αποκαλύψεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κως: Έξω από το σπίτι του 32χρονου - Καρέ καρέ η στιγμή που ρεπόρτερ του Alpha βρίσκει κοσμήματα κάτω από μία κουρτίνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στην Κω με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η οποία φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο χωρίς να είναι γνωστά για την ώρα ούτε ο τρόπος του φόνου αλλά ούτε και ο δράστης.

Οι Αρχές κάνουν τις έρευνές τους όσο παράλληλα γίνονται καταθέσεις από άτομα, που θεωρούνται ύποπτα με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό να αντιμετωπίζει για την ώρα την κατηγορία της αρπαγής.

Την Τετάρτη 21/6 το T-live βρέθηκε στο νησί της Κω και μάλιστα έξω από το σπίτι του 32χρονου, δείχνοντας καρέ καρέ τα κοσμήματα, που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του κάτω από μία κουρτίνα.

Δείτε επίσης: Κως: «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη! Ήταν εκεί...» - Ανατριχιάζει η γυναίκα που βρήκε το σώμα της Αναστάζια

Τα κοσμήματα που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Οι τραγικές αποκαλύψεις του συντρόφου της Αναστάζια

Η οικογένεια και ο σύντροφος της είναι συγκλονισμένοι με τον τελευταίο να κάνει δηλώσεις για την Αναστάζια και τη σχέση τους την Τετάρτη 21/6 στην εκπομπή Πρωινό.

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πάρα πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση», είπε ο σύντροφος της Αναστάζια.