«Στις ερωτικές μου σχέσεις...» - Η εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Είμαι παραδοσιακή σε αυτό το κομμάτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στις ερωτικές μου σχέσεις...» - Η εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν την Τετάρτη 21/6 η Έλλη Κοκκίνου, η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή και τους άνδρες της ζωής της. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να αποκαλύπτει εάν βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτό το διάστημα, ανέφερε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει κάποιος για να βρίσκεται δίπλα της.

Το χιούμορ, λοιπόν, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που θέλει να έχει ο σύντροφός της, το οποίο είναι θέμα χημείας πολλές φορές, ενώ ξεκαθάρισε και πιο στοιχείο μπερδεύουν πολλοί και μπορεί να την κάνει να ξενερώσει.

Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Το πρώτο κουτάκι στο οποίο πρέπει να κάνω τσεκ για τις ερωτικές μου σχέσεις είναι το να μην υπάρχει θράσος. Δεν θέλω θράσος. Θάρρος ναι, θράσος όχι. Θέλω ευγένεια, χιούμορ. Είμαι παραδοσιακή σε αυτό το κομμάτι. Να πηγαίνει σιγά σιγά το πράγμα για να δούμε αν κολλάει. Να δούμε αν έχουμε κάποιες απόψεις ίδιες, αν γελάμε. Θέλω να γελάω. Αν δε γελάω, έχω φύγει. Δεν θέλω γκρίνια», είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρος άντρας ο μοναχογιός της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι γεγονός, πως έχει μία μεγάλη αδυναμία στο μοναχογιό της, τον Αλέξανδρο, που μπορεί να μη τον δείχνει συχνά στα social media, αυτό ωστόσο δεν έχει να κάνει με το γεγονός, πως εκείνος είναι η προτεραιότητα στη ζωή της!

Ο Αλέξανδρος έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα την Τετάρτη 17/5 είχε τα γενέθλιά του με τη μητέρα να του εύχεται μέσα από το instagram με μοναδικές, από καρδιάς ευχές και παράλληλα με μία σειρά από φωτογραφίες του.

Είναι γεγονός, πως ο γιος της Κοκκίνου έχει αλλάξει πολύ, ωστόσο η ίδια δε θα μπορούσε να περάσει μαζί του αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, που ο Αλέξανδρος της έκλεισε τα 15 του χρόνια (δείτε εδώ γιατί).

«17/05/2008 ώρα 03:05
Η αρχή μιας νέας ζωής για εμένα μαζί με εσένα 15 χρόνια τώρα.
Το πόσο σε αγαπώ δεν περιγράφεται με λόγια.
Ότι και να πω φαντάζει μικρό,ελάχιστο.
Άλλωστε όταν η αγάπη εκφράζεται με πράξεις τα λόγια είναι περιττά.
Μου φτάνει που εσύ ξέρεις,αγόρι μου καλό.
Χρόνια σου πολλά,φωτεινά,υπέροχα,τυχερά και όπως τα ονειρεύεσαι παλικαράκι μου γιατί τα αξίζεις!! ????????????
Σε λατρεύω ως το άπειρο!

Η μαμά σου.», έγραψε η Έλλη Κόκκινου.