Σε υπεροπολυτελές ξενοδοχείο με τεράστια πισίνα και θέα - Μαζί με τον μπέμπη τους στη Μύκονο η Τούνη & ο Αλεξάνδρου

Οι πρώτες τους στιγμές από τις διακοπές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη βιώνει την πιο όμορφη και κουραστική περίοδο της ζωής της, καθώς έγινε μανούλα πριν από περίπου έξι μήνες και αυτό σημαίνει πως ενώ απολαμβάνει τον νέο της ρόλο, βλέποντας τον γιο της να μεγαλώνει, η αυπνία και τα πολλαπλά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη για την δουλειά τους απορροφούν όλη την ενέργεια.

Χρειάζεται διακοπές, λοιπόν, και έτσι την Τετάρτη 21/6 πέταξε με το αεροπλάνο μέχρι τη Μύκονο, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, ώστε να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα, ανάμεσα στα οποία είναι και το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ανθρωπιάς από την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Ρίγη συγκίνησης

Οι διακοπές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μπέμπη τους στη Μύκονο

Τι συνέβη στο party που έκανε στο μαγαζί της στην Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 20/6, η Ιωάννα Τούνη γιόρταζε μαζί με την κολλητή της και συνεργάτιδά της, Στέλλα Πάσσαρη, τα 6 χρόνια της εταιρείας ρούχων της και γι' αυτό οι δυο τους είχαν διοργανώσει ένα τεράστιο πάρτι στο κατάστημά τους στην Θεσσαλονίκη.

Είχαν φέρει αλμυρά και γλυκά σνακς για όλους τους καλεσμένους, τους φίλους και τους περαστικούς, τα οποία συνόδευσαν με ποτά, ενώ είχαν τοποθετήσει και ηχεία για να ακούγεται η μουσική σε όλο το τετράγωνο. Ο κόσμος που βρίσκεται εκεί είναι πολύς και, μάλιστα, φαίνεται πως ο δρόμος μπροστά από το μαγαζί είχε κλείσει τελείως εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αρκετοί οδηγοί και πολίτες ήταν δυσαρεστημένοι με την αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Δε σταματάει πουθενά η Ιωάννα Τούνη - Η στιγμή που τα παράτησε όλα για να θηλάσει το γιο της (Βίντεο)