Μια ξαφνική ανακοίνωση για το Πρωινό μας έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ, σήμερα 22/6 λίγο αφότου καλωσόρισε την Χριστίνα Σούζη που επέστρεψε στα καθήκοντά της μετά το σοκαριστικό τροχαίο μέσα από το οποίο έζησε από θαύμα – δείτε συγκλονιστικές εικόνες.

Η μετεωρολόγος ανέλυσε τον καιρό για σήμερα 22/6, αύριο Παρασκευή 23/6 αλλά και για το Σαββατοκύριακο 24/6 και 25/6. Λίγο πριν ξεκινήσει όμως, αποκάλυψε πως αύριο η εκπομπή δεν θα προβληθεί.

Η ανακοίνωση της Σκορδά για το Πρωινό μας

«Βλέπουμε σήμερα την κυρία Σούζη γιατί αύριο δεν θα είμαστε μαζί σας λόγω εκλογών» ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά και η μετεωρολόγος συνέχισε να λέει την πρόγνωση της χωρίς να σχολιάζεται κάτι παραπάνω.

Αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής 9/6 στην εκπομπή Happy Day, η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για νέα ώρα την επόμενη σεζόν. Τέλος πια το πρωινό για την Φαίη αφού η ζώνη 12:00-14:00 της κλείνει το μάτι! Να σημειωθεί κάπου εδώ πως η ώρα ήταν ένας από τους λόγους που ώθησαν την Φαίη να αποδεσμευτεί από τον σταθμό του ΑΝΤ1, η Φαίη το 10:00 το αγαπάει πολύ αλλά… αλλάζουν οι καιροί αλλάζουμε κι εμείς!

Αλλαγές θα γίνουν, επίσης, και στην ομάδα της Φαίης, σίγουρα με αποχωρήσεις και νέες προσθήκες. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με την κα. Κουτσαφτάκη καθώς η παρουσιάστρια που εδώ και καιρό άκουγε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την εκπομπή της, ήθελε να συζητήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στο ραντεβού αυτό, σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πράγματι στη Φαίη Σκορδά προτάθηκε να αναλάβει τη ζώνη 12-2 και της παρουσιάστηκαν και στοιχεία από το εμπορικό τμήμα του σταθμού προκειμένου να της “αποδείξουν” ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.

«Από αυτό που ξέρω σε παλαιότερη κουβέντα που κάναμε με τη Φαίη, είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της που δε βάζει κόκκινες γραμμές και τα συζητάει όλα… Κάνοντας το βραδινό φέτος στο Voice, είδε ότι είναι κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει και κατάλαβε ότι το να προσκολλάει το μυαλό σου σε κάτι και να βάζεις κόκκινες γραμμές, δεν είναι καλό.

Χέρια ακόμα δεν έχουν δώσει για την επόμενη σεζόν γιατί η Φαίη θέλει να είναι σίγουρη για κάποια πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το 12-2 αλλά τη νοιάζει τι θα γίνει με την ομάδα της… Αυτό που τη νοιάζει είναι ό,τι αλλαγές γίνουν, να γίνουν με σωστή προετοιμασία».