Το σχόλιο του Μικρούτσικου για το στήθος της Καινούργιου που έφερε την αντίδραση: «Δεν μπορούν να μετακινηθούν, μόνο τα αληθινά»

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο του Μικρούτσικου για το στήθος της Καινούργιου που έφερε την αντίδραση: «Δεν μπορούν να μετακινηθούν, μόνο τα αληθινά»

Μια χιουμοριστική στιγμή βίωσαν σήμερα 22/6 οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, έπειτα από σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το στήθος της, με αφορμή την αντίδραση της για τον τρόπο που καθόταν η μπλούζα της.

Τι συνέβη με Καινούργιου - Μικρούτσικο

«Δεν ξέρω τι έχει πάθει» είπε γελώντας η παρουσιάστρια κοιτάζοντας την μπλούζα της και φτιάχνοντας την

«Είναι στη θέση τους; Όλο τα κοιτάς» σχολίασε γελώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου ακομπλεξάριστη να του απαντάει «Δεν μπορούν να μετακινηθούν. Μόνο τα αληθινά μετακινούνται πολύ» και όλοι να ξεσπούν σε γέλια.

Η παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει κανένα θέμα με το να "τσαλακώνει" τον εαυτό της και να κάνει χιούμορ με τις παρεμβάσεις που έχει κάνει πάνω της. Ωστόσο στον αέρα της εκπομπής της είχε δεχτεί από καλεσμένο της χυδαίο σχόλιο περί πλαστικών.

To ξέσπασμα που είχε για σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές

Την Πέμπτη 6/4 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα σύντομο ξέσπασμα στην εκπομπή, με την ίδια να αναφέρεται σε ένα θέμα, που αφορά σε εκείνη και συχνά το σχολιάζει ανοιχτά, δημόσια και εντελώς ακομπλεξάριστα!

Αυτό λοιπόν, δεν είναι άλλο από το κομμάτι των πλαστικών, που γενικότερα έχει παραδεχτεί η Κατερίνα Καινούργιου, πως έχει κάνει χωρίς να νιώθει άσχημα και άβολα με το θέμα αυτό.

Μάλιστα, αυτή θεωρεί πως είναι και η διαφορά της σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες μιας και εκείνη το δηλώνει ανοιχτά, ενώ άλλες κυρίες της τηλεόρασης, όπως τόνισε το κρύβουν και δεν το παραδέχονται, πως έχουν αλλάξει σημεία πάνω τους (δείτε εδώ την παραδοχή της για τις πλαστικές, που έχει κάνει).

«Κάποιοι έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και ότι έχω κάνει πλαστικές...για να το χαλαρώσω! Γυναίκα ήμουνα, θέλω να πω, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον και έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια - δύο. Και εμένα, όταν θέλει κάποιος να με χτυπήσει θα βγει και θα πει η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλαστική...εεε είμαι μόνη αυτή τη στιγμή, που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.