Μια φιλία που έληξε για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη - Έπεσαν unfollow μεταξύ Λιάγκα & Ουγγαρέζου

Ποιος έκανε ποιον;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα πρόσωπο, που κατά καιρούς μας έχει απασχολήσει μέσα από τα follow και unfollow, που κάνει στα social media αναφορικά με πρόσωπα, που ανήκουν στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Πρόσφατα τον είδαμε να παίρνει το λόγο να μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη με τα καλύτερα (δείτε εδώ αναλυτικά) κάτι που σχολιάστηκε από το Γιώργο Λιάγκα με πολύ έντονο τρόπο κυρίως με αρνητική χροιά.

«Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται, αν ήμουν η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Δε λέω ότι λέει ψέματα, ούτε λέω ότι λέει λάθος.

Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, εγώ θέλω να βγαίνουν να λένε τα κακά για εμένα

Τα καλά προφανώς για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο συνέχεια με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω 1,5 χρονιά μόνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Πιο αναλυτικά, αυτό που δεν άρεσε στον Λιάγκα ήταν ο τόσο έντονος εκθειασμός κάτι, που στη συνέχεια έφερε την απογοήτευση του Ουγγαρέζου. Ανατρέξαμε στα social media των δύο και συγκεκριμένα παρατηρήσαμε τα unfollow μεταξύ τους...Ποιος έκανε ποιον πρώτο παραμένει άγνωστο.

Το unfollow μεταξύ Γιώργου Λιάγκα με Δημήτρη Ουγγαρέζου

Λιάγκας - Ουγγαρέζος