Το κοινό αποθέωσε το τρυφερό φιλί τους στο στόμα - Η επί σκηνής έκπληξη της Ράντου στον Παπακωνσταντίνου για τα γενέθλιά του

Με τεράστια τούρτα στα χέρια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τετάρτη 21/6 έκρυβε πολλές χαρές για την οικογένεια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το μεγάλο τραγουδιστή να δίνει μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 50 χρόνια δισκογραφίας, ενώ παράλληλα είχε τα γενέθλιά του.

Η Ελένη Ράντου και η κόρη τους δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συγκεκριμένη βραδιά, που οι χαρές για το Βασίλη τους ήταν πολλαπλές και μάλιστα από τη μεριά τος φρόντισαν να κάνουν τη βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Μέσα από αναρτήσεις της ίδιας της Ράντου στα social media αλλά και από stories του κοινού διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο από την έκπληξη με την τούρτα, που έσβησε επί σκηνής ο Παπακωνσταντίνου για τα 73 του χρόνια (δείτε εδώ το δημοσίευμα, που ενόχλησε τη Ράντου στην αρχή της καριέρας της).

Η έκπληξη της Ελένης Ράντου στα γενέθλια του Θανάση Παπακωνσταντίνου

«Kαλο καλοκαιρι.... επιτελους!», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Ράντου φιλί

Οι δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου για τα δημοσιεύματα χωρισμού με την Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραχώρησε μια εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τον τραγουδιστή να μιλάει για την καριέρα του, την οικογένειά του και τη σχέση του με την Ελένη Ράντου.

«Η Ελένη Ράντου δεν ζορίστηκε καθόλου, η Ελένη έχει μια φοβερά ισχυρή προσωπικότητα αναμφίβολα και δε νομίζω να επηρεαζόταν από τη δημοφιλία μου ή κάτι τέτοιο! Ενοχλήθηκα που μας χώριζαν Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά εντάξει το πήραν απόφαση πια ότι είμαστε μαζί και ότι θα είμαστε μαζί», είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.