«Μη μου πείτε πόσο χρονών γίνεται» - Κατακλυσμός από ευχές στα social media για τα γενέθλια της Ναταλίας Γερμανού

Το επικό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλία Γερμανού
Instagram / Ναταλία Γερμανού

Σήμερα, Πέμπτη 22/6, η Ναταλία Γερμανού έχει τα γενέθλιά της και έτσι το προφίλ της στο Instagram γέμισε με ευχές από τους φίλους, τους συγγενείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και οι συνεργάτες της εκπομπής της, Καλύτερα Δε Γίνεται, στο κανάλι του ALPHA, και όχι μόνο (δείτε εδώ ποιοι δεν θα βρίσκονται δίπλα της από τη νέα σεζόν).

Ένας ένας έσπευσαν να της στείλουν της ευχές τους δημόσια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Εβελίνα Νικόλιζα, την Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τον Χάρη Λεμπιδάκη και τον Χρήστο Κούτρα, ενώ και ο Κώστας Τσουρός, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις παρά την "διάλυση" της συνεργασίας τους, θέλησε να την τιμήσει.

Διαβάστε επίσης: «Πολύ μπότοξ έχει πέσει…» - Το σχόλιο σε φωτογραφία της Γερμανού και η δημόσια απάντησή της

Οι ευχές των συνεργατών της Ναταλίας Γερμανού για τα γενέθλιά της

Γερμανού γενέθλια Ραφαηλίδης

Γερμανού γενέθλια Νικόλιζα

Γερμανού γενέθλια Αργυράκη

Γερμανού γενέθλια Πανόπουλος

Γερμανού γενέθλια Λεμπιδάκης

Γερμανού γενέθλια Κούτρας

Γερμανού γενέθλια Τσουρός

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της ίδιας ημέρας θέλησε να κάνει μία αναφορά στο χαρμόσυνο αυτό γεγονός για την συνάδελφό της, μέσα από την Super Κατερίνα.

«Καλημέρα, καλημέρα. 10:02 πρώτα λεπτά, Πέμπτη 22 Ιουνίου, μπήκαμε και στον καρκίνο ζωδιακά να ξέρετε. Αν δεν κάνω λάθος, έχει γενέθλια σήμερα η Ναταλία Γερμανού. Χρόνια πολλά να πούμε και στη Ναταλία. Μην μου πείτε πόσο χρονών γίνεται, δεν ξέρω. Όσο και να γίνεται…», είπε χαρακτηριστικά.