Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μεταμόσχευση μαλλιών - Οι φωτογραφίες από το πριν και το μετά

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κρατερός Κατσούλης
Instagram / Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να μην "ανοίγεται" εύκολα ή συχνά για την προσωπική του ζωή, με τις αναρτήσεις του στα social media για πιο βαθιά ζητήματα που αφορούν τον ίδιο να είναι σπάνιες, ωστόσο την Πέμπτη 22/6 αποφάσισε να μιλήσει για ένα βήμα που έκανε ένα χρόνο πριν, το οποίο τον άλλαξε.

Το 2022 ο ηθοποιός θέλησε να ανανεώσει την εικόνα του και έτσι βρέθηκε στο ιατρείο ενός ειδικού για να ξεκινήσει το ταξίδι της μεταμόσχευσης μαλλιών, κάτι που επιθυμούσε πολύ καιρό να κάνει. Σήμερα, ήταν η τελευταία του συνεδρία και ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από όλη την διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα...» - "Λύγισε" η Κατερίνα Καραβάτου για τον χωρισμό της με τον Κατσούλη

Η μεταμόσχευση μαλλιών του Κρατερού Κατσούλη

«2020 ήταν όταν πρωτοβρεθήκαμε. Σήμερα ήταν η τρίτη φορά και τελευταία, όσο αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών Από εδώ και στο εξής θα βρισκόμαστε για καφέ και ωραίες συζητήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό Ιωάννη Γκούρα και στους εξαιρετικούς συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια για την καταπληκτική δουλειά τους, τη φροντίδα και τα όμορφα, ζεστά χαμόγελα τους. Έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της ζωής , σε παρά πολλούς ανθρώπους, που το είχαν πολύ ανάγκη, σαφώς περισσότερο από εμένα. καλή συνέχεια», έγραψε στο προφίλ του.

Η διάγνωση για την άγνωστη ασθένειά του

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 11/5 στην εκπομπή ''Ζήσε αλλιώς'' με το γνωστό ηθοποιό - παρουσιαστή να κάνει δηλώσεις για την περίοδο, που ήρθε αντιμέτωπος με τον εαυτό του και συγκεκριμένα με την υγεία του.

Η πολύωρη εργασία, η κακή διατροφή, το στρες αλλά και η μειωμένη γυμναστική ώθησαν τον Κατσούλη να πάθει υπερκόπωση, όπως αποκάλυψε με τη διαδικασία της αποκατάστασης να μην είναι καθόλου εύκολη για εκείνον!

Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός τα κατάφερε, ξεπέρασε τη δοκιμασία αυτή και σήμερα μιλάει δημόσια για την υπερκόπωση με σκοπό να συμβουλέψει όσους αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, αλλά και για να απομακρύνει όσους είναι κοντά σε αυτή (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή).

«Πρώτη φορά, που ουσιαστικά διαγνώστηκα επίσημα με υπερκόπωση είναι πάρα πάρα πολλά χρόνια πίσω σχεδόν δεν θυμάμαι πόσα. Ήταν ένα αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, με βασικό την πολύωρη δουλειά. Αυτό όμως σε συνδυασμό με την όχι καλή διατροφή, με την όχι άσκηση, που ήθελα εγώ και πάντα με ενδιέφερε να κάνω εγώ αλλά δεν προλάβαινα, με την έλλειψη αρκετού ύπνου και με την πάρα πολύ αγωνία. Το λεγόμενο άγχος, που όλοι είμαστε δεσμευμένοι.

Δεν ακούμε το σώμα μας, δεν έχουμε μάθει να ακούμε το σώμα μας σαν τρόπο ζωής. Εγώ γνώρισα το οργανικό στρες πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 11-12 χρόνια. Εγώ νόμιζα ότι το στρες είναι κάτι, που το αντιλαμβάνομαι πλήρως, έχω βρει τους τρόπους να το διαχειρίζομαι, που λογικά ισχύει και το καταλαβαίνω όμως.

Δηλαδή έχω μία ένταση είμαι λίγο νευρικός, έχω μία υπερδιέγερση κλπ. Μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις, εγώ προσωπικά είχα το 2018 μια πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου, αυτό δεν ήταν καμπανάκι, ήταν μια τεράστια καμπάνα.

Αναγκάστηκα να αποσυρθώ από τις δουλειές μου για πολλούς μήνες, αναγκάστηκα να κάνω μια πολύ σοβαρή αποκατάσταση προκειμένου να μπορέσω να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να ξαναέρθω και να είμαι εκεί, που ήμουν πριν και καλύτερα... και αυτό, που επέβαλε να σκεφτώ σοβαρά, πώς θέλω να ζήσω από εδώ και πέρα και ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι, που θα μου επιτρέψουν να μη βρεθώ ξανά σε μία τέτοια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.