«Βουίζει» το διαδίκτυο εδώ και λίγα 24ωρα με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Αθηνά Ωνάση

Τι συμβαίνει με την χρυσή κληρονόμο και το όνομά της ήρθε πάλι στο προσκήνιο;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ανέκαθεν οι φήμες που κυκλοφορούσαν για εκείνη ήταν πολλές. Αν μη τι άλλο κουβαλάει ένα όνομα με μεγάλο παρελθόν και ιστορία στην πλάτη της. Η χρυσή κληρονόμος του Ωνάση, Αθηνά, εδώ και χρόνια, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνωρίζουν που είναι και τι κάνει. Ωστόσο, εδώ και λίγα 24ωρα, με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ξένα μέσα, το όνομά της πρωταγωνιστεί ξανά με κεφαλαία γράμματα σε επικεφαλίδες ιστοσελίδων, εφημερίδων και περιοδικών.

«Έγκυος τεσσάρων μηνών η Αθηνά Ωνάση;»

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα βροντοφωνάζει πως περιμένει το πρώτο της παιδί ενώ κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν πατέρας είναι ο τελευταίος της σύντροφος, Αλμπέρτο Ζόρζι (δείτε τον εδώ), με τον οποίο διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια...

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως την φήμη αυτή φούντωσε η αποχή της Αθηνάς από αγώνες ιππασίας που πραγματοποιήθηκαν στο Σαιν Τροπέ ενώ ήταν παρούσα και η ίδια. Ξέρουμε όλοι την αγάπη της στα άλογα, άρα κάποιοι θεώρησαν πως μόνο για έναν τόσο σοβαρό λόγο, όσο η εγκυμοσύνη, εκεί θα επέλεγε να μην συμμετέχει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ωστόσο, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται. Δηλώθηκε ανοιχτά στον αέρα κιόλας πως η Αθηνά κυκλοφορεί μόνη της και ζει ανάμεσα στην Αμερική και στην Ελβετία ενώ κανείς ποτέ δεν την έχει δει με τον «σύντροφό της», Ζόρζι.