Φώναζε ο Λιάγκας στο Πρωινό: «Δεν σταματάει θα φύγω! Μιλήστε μόνος! Δεν είναι αυτή εκπομπή» - Τσακώθηκαν με τον καλεσμένο

Με αφορμή τον 63χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης και ότι γνώριζε την 12χρονη στον Κολωνό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φώναζε ο Λιάγκας στο Πρωινό: «Δεν σταματάει θα φύγω! Μιλήστε μόνος! Δεν είναι αυτή εκπομπή» - Τσακώθηκαν με τον καλεσμένο

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βγήκε ζωντανά ο δικηγόρος του 63χρονου, που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 14χρονη, ενώ φέρεται πως γνώριζε και την 12χρονη στον Κολωνό (δείτε στις πόσες έχουν φτάσει οι συλλήψεις). Η συζήτηση ωστόσο "εκτροχιάστηκε" με αποτέλεσμα να τσακωθεί άσχημα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο τσακωμός του Λιάγκα με το δικηγόρο του 63χρονου στο Πρωινό

«Απαλλάχτηκε για τα λεξοτανίλ, αποδείχθηκε ότι ανήκαν στον αδερφό του, όπως ότι δεν έχει τιμωρηθεί για βιασμό. Όμως εσείς η εκπομπή και όλοι οι άλλοι λέγατε όλα αυτά. Είμαι έξω φρενών για τον 14ο ανακριτή, σίγουρα θα μαλώσουνε. Θα καταθέσω αίτηση εξαίρεσης του γιατί μου φέρθηκε απαράδεκτα», είπε αρχικά και κατά διαστήματα σταματούσε επειδή τον διέκοπτε ο Γιώργος Λιάγκας, γεγονός που δεν του άρεσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Νουλέζας περιέγραψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του 63χρονου που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια 14χρονη με την οποία έκλεισε και ραντεβού στην Ομόνοια, ενώ τον αναγνώρισε και η 12χρονη στον Κολωνό.

«Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών. Το έχει κάνει ή όχι; Είστε πατέρας κ. Νουλέζα. Δεν το γνωρίζω το κοριτσάκι, νοιάζομαι για να καθαρίσει μία κοινωνία από αποβράσματα» είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας τον.

«Κατ’ αρχάς ζητήστε συγγνώμη από τον εντολέα μου για τα λεξοτανίλ και για τον βιασμό. Εσείς που φωνάζετε τώρα. Τώρα πώς ξέρετε και προκρίνετε ότι είναι ένοχος για την υπόθεση στον Κολωνό; Σας ενοχλεί η αλήθεια» απάντησε ο δικηγόρος.

«Εμένα με ενοχλεί; Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδάκια. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας φωνάζοντας εκτός εαυτού.

«Δεν σταματάει θα φύγω. Κύριε Λιάγκα μιλήστε μόνος σας αποχωρώ. Δεν είναι αυτή εκπομπή. Δεν μιλάνε έτσι στον φιλοξενούμενο», του απάντησε ενοχλημένος και αφού επικράτησε χάος, πήγε να του απαντήσει. Πάλι ωστόσο, η συζήτηση πήγε αλλού και τσακώθηκαν.

Στο τέλος ωστόσο, ο δικηγόρος κατάφερε να απαντήσει, εξηγώντας τα επιχειρήματα για τον πελάτη του που επιμένει στην αθωότητά του.