Πέρασε από GNTM, X-factor και Only Fans: Σήμερα κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα "Σπαρτιάτες"

Και δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέρασε από GNTM, X-factor και Only Fans: Σήμερα κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα

Μπορεί στις 25 Ιουνίου να κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα "Σπαρτιάτες", ωστόσο, πριν την είχαμε δει σε πολλά show στην τηλεόραση. Ανάμεσα τους το GNTM στο οποίο πόζαρε μπροστά στους κριτές αλλά και στο X-factor που τραγούδησε το κομμάτι "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο". Βέβαια, διαθέτει και λογαριασμό στο OnyFans.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή και κάνει πολλά αναρτήσεις με μερικές να είναι πολύ "καυτές". Μέσα από το προφίλ της λοιπόν, ανακοίνωσε και την υποψηφιότητα της.

Αυτή η καλλονή κατεβαίνει στις εκλογές

Ο λόγος για την Δομνίκη Παπαδοπούλου, η οποία ζητά την ψήφο του λαού για να μπει με το κόμμα που στηρίζει στην Βουλή.

Δείτε επίσης: Ο ένας με το σκυλάκι του και οι άλλοι με νυφικό και κουστούμι - Τα ευτράπελα των εκλογών

Η ίδια είναι ήδη γνωστή μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση, καθώς το εκκεντρικό της προφίλ δεν την άφηνε να περάσει απαρατήρητη. Μπορεί στην επόμενη φάση του GNTM να μην πέρασε, ωστόσο σχολιάστηκε έντονα και ξεχώρισε.

«Έχω χάσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες στη ζωή μου για προσωπικούς λόγους, τώρα θέλω να πάρω τη ρεβάνς», ήταν τα πρώτα λόγια της .

Ξεχωριστή βέβαια, ήταν και η εμφάνιση της στο X-factor που άφησε... άφωνους τους κριτές!

Η εμφάνιση της στην Αννίτα Πάνια

Το πέρασε της είχε κάνει και από την εκπομπή Αννίτα Κοίτα με την Αννίτα Πάνια το 2019, όπου έψαχνε έναν άντρα να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα.