Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη

Άψογες οι σχέσεις "πεθεράς - νύφης"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαία Μερκούρη / NDP
Instagram / Γαία Μερκούρη / NDP

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε σχέση με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, και τα δύο παιδιά φαίνεται πως ζουν τον απόλυτο έρωτα, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και όλοι να μιλούν για το πόσο ταιριαστοί είναι (δείτε εδώ πως γνωρίστηκαν).

Η χαρά τους, μάλιστα, μεγαλώνει όταν παρατηρούν πως οι γονείς τους έχουν καλή γνώμη για τους συντρόφους τους και βλέπουν τις σχέσεις τους να μεγαλώνουν και να γίνονται όλο και πιο φιλικές. Στην περίπτωση της Γαίας Μερκούρη με την παρουσιάστρια του MEGA, μάλιστα, φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και η αντίδραση της Γαίας Μερκούρη

Απόδειξη αυτού είναι και η κίνησή της μετά από την ανάρτηση που πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 23/6. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία της ποζάροντας στο μπαλκόνι του σπιτιού της με λευκό t-shirt και φούξια σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιών, συνοδεύοντάς την με μία συμβουλή στην λεζάντα.

«Ποτέ μην χάνεις ευκαιρίες λόγω φόβου η σκοτεινών σκέψεων ! Το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη ανάρτηση
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Και η "νύφη" της σχολίασε αμέσως μερικές κόκκινές καρδούλες, εκδηλώνοντας τον ενθουσιασμό της.

Ελένη Μενεγάκη ανάρτηση σχόλιο Γαίας Μερκούρη

Η έντονη αντίδραση της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου σε ερώτηση δημοσιογράφων για την "πεθερά" της

Η Γαία Μερκούρη, έχει μπει ενεργά στο χώρο της μόδας. Την έχουμε δει να περπατά σε πασαρέλες, και στις 14/3 βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού μόδας. Οι δημοσιογράφοι που την "τσάκωσαν" της έκαναν λοιπόν, ερωτήσεις και για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τον Άγγελο Λάτσιο, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε πως της μιλάει πολύ γλυκά και καθημερινά της λέει πόσο όμορφη είναι ακόμη και όταν η ίδια δεν νιώθει. Δημοσιογράφος ωστόσο, την ρώτησε και για την Ελένη Μενεγάκη. Την αντίδραση της δεν την περίμενε κανείς...

«Θέλω να μιλήσουμε για εμένα», απάντησε και το θέμα άλλαξε αμέσως!

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, η αντίδραση της σχολιάστηκε έντονα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA, καθώς όπως είπαν ήταν πολύ περίεργη η απάντηση της. Όπως όμως ειπώθηκε, φαίνεται πως η Γαία είχε συζητήσει από πριν με την μητέρα της για το τι θα πει όταν έρθει η ερώτηση για την παρουσιάστρια του MEGA με σκοπό να μην δώσει τροφή για σχόλια.