Με "καυτό" μπικίνι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της - Αναστατώνει με το καλλίγραμμο κορμί

Έτοιμη για τις πρώτες βουτιές - Ανάβει φωτιές με την πόζα στον καθρέφτη

NDP
NDP

Για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (δείτε το βίντεο που ανέβασε από το baby swimming με το γιο της). Οι δυο τους μπορεί να έγιναν γονείς, αλλά διατηρούν τη φλόγα στον έρωτα τους, ο οποίος δυνάμωσε με τον ερχομό του μπέμπη τους.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα έκανε φωτογράφιση για μαγιό και καλοκαιρινά αξεσουάρ και «έριξε» το Instagram με το σέξι μπικίνι της, αφού μοιράστηκε στο instagram στιγμιότυπο από τα backstage της φωτογράφισης.

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε απαντήσει ανοιχτά για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί, μέσα από το οποίο έχασε σχεδόν 30 κιλά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ιnstagram/@konstantinaspyropoulou

Πως τα κατάφερε η Σπυροπούλου και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 5 μήνες


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα και φαίνεται! Και τι καλύτερο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ως σύζυγος και νέα μανούλα, να στραφεί στον εαυτό της, διώχνοντας από πάνω της ό,τι την βάραινε, νιώθοντας η ίδια καλά μέσα-έξω. Έτσι χωρίς κόπο και εξαντλητικές διατροφές, πέτυχε να δει ξανά το “σωστό” νούμερο στη ζυγαριά πριν ακόμη κλείσει τους 5 πρώτους μήνες ως λεχώνα.

Το λες και επιτυχία! Το λες και δύναμη ψυχής! Το λες και κατόρθωμα, αν σκεφτείς, μάλιστα, πως αμέσως μετά τη γέννα έσπασε το πόδι της και έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι! Το θέμα είναι πώς θα πας από τα λόγια στην πράξη;

Ανακαλύπτοντας το πλάνο της που έφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της: Ειδική διατροφή με ψητά και βραστά, μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα και πολλή γυμναστική έφεραν αίσιο αποτέλεσμα, με την ίδια να συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια. Highlight: Το τρέξιμο με το μωρό τη βοήθησε να βρει γρηγορότερα τη φόρμα της!

Μετά το ευχάριστο γεγονός της γέννας έρχεται η αϋπνία, η κούραση, η συναισθηματική και σωματική εξάντληση. Μην πέσεις στην παγίδα της “αφαγίας” για να χάσεις τα κιλά, αλλά ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα θρεπτικά συστατικά, δίνοντας βάση στα εξής:

  • Πράσινα φυλλώδη λαχανικά
  • Φρούτα εποχής
  • Αβγά
  • Υγρά
  • Δημητριακά ολικής
  • Light γαλακτοκομικά
  • Άπαχο κρέας
  • Σκόρδο
  • Καρότα
  • Όσπρια
    Συνδύασέ τα στα πιάτα σου και θα επανέλθεις στο φυσιολογικό σου βάρος χωρίς να... πεινάσεις!

Και φυσικά, μην ξεχνάς την καθημερινή γυμναστική!