«Ναύαρχέ μου...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Μοιραράκη για τον έναν χρόνο από το θάνατο του συζύγου της

Γεμάτη θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Μοιραράκη εξακολουθεί να είναι πολύ δραστήρια ακόμη και μετά το θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κονυούλη με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένη με την απώλειά του να τη γεμίζει θλίψη και τεράστιο πόνο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και έμπορος δεν τον ξεχνάει ποτέ και πάντα μιλάει με τα καλύτερα για το πρόσωπό του αλλά και για την κοινή ζωή τους με τη συγκίνηση της, τις περισσότερες φορές να μην κρύβεται.

Το Σάββατο 24/6 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα, που ο Κοντούλης έφυγε από τη ζωή με τη Μοιραράκη να κάνει μία σπαρακτική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram.

Η ίδια λοιπόν και η οικογένειά της έδωσαν το παρόν στην Γλυφάδα στο ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, εκεί όπου έγινε το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly,gr να δίνει το παρόν.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για το έναν χρόνο από το θάνατο του συζύγου της

«24/6/2022
24/6/2023
Περασε κιολας ενας χρονος !
Ναυαρχε μου ,κυβερνητη της καρδιας μου ευχαριστω το Θεο που ειρθες κ γεμισες τη ζωη μου με ευτυχια εστω κ για τοσο λιγο (15 χρονια )
Σε ευχαριστω που με αγαπησες ❤️❤️
Καλο Παραδεισο!», έγραψε η Δέσποινας Μοιραράκη.

Η συγκίνηση της Μοιραράκη για το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη

«Ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, προτίμησα να πάω στο Παλλάς, είναι και οι επιχειρηματίες πολύ φίλοι μου και μου το είχαν ζητήσει. Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα, το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιες φορές λέω και εδώ η ίδια στον εαυτό μου “Δέσποινα που την βρίσκεις την δύναμη;” γιατί υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ.

Κάποια φορές μπορεί να πάω και σε κάποια εκδήλωση και να θυμηθώ κάτι που κάναμε με τον Γιάννη, γιατί είχαμε μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση, κάνεις αυτό το flash back και ίσως στεναχωριέσαι περισσότερο. Έχω όμως και τα παιδιά, τα οποία έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ και τα τρία, έβλεπαν τη ζωή που είχα με τον άντρα μου και είναι στεναχωρημένα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.