Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: (EUROKINISSI / Κονταρίνης Γιώργος)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: (EUROKINISSI / Κονταρίνης Γιώργος)

Μετά την είδηση, πως έφυγε από τη ζωή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε γνωστό το Σάββατο 24/6 πως πέθανε ο Φρέντερικ Φόρεστ σε ηλικία 87 ετών χωρίς να είναι γνωστά για την ώρα τα αίτια του θανάτου του.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο μεγάλος ηθοποιός είχε διαπρέψει τη δεκαετίας του 70' μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Αποκάλυψη τώρα!», «Η συνομιλία» του Φράνσις Φ. Κόπολα, «Οι φυγάδες του Μιζούρι» του Αρθουρ Πεν, αλλά και το «Τριαντάφυλο» του Μαρκ Ραϊντέλ.

Έφυγε από τη ζωή ο Φρέντερικ Φόρεστ

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Φόρεστ ήταν γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1936 στο Τέξας. Είχε όνειρο από παιδί να γίνει ηθοποιός, αλλά η νευρικότητά του δεν τον βοήθησε να περάσει κάποια οντισιόν. Ωστόσο, στη συνέχεια, φοίτησε στο Χριστιανικό Πανεπιστήμιο του Τέξας, λαμβάνοντας έτσι μια δευτερεύουσα εκπαίδευση στην υποκριτική τέχνη. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στις σπουδές ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Οι πιο επιτυχημένοι του ρόλοι ήταν σε ταινίες του Κόπολα και πιο συγκεκριμένα, στην «Αποκάλυψη τώρα» και «Μία μέρα ένας έρωτας». Παρά το δυνατό του ξεκίνημα ωστόσο, στο Χόλιγουντ, η μετέπειτα καριέρα του δεν ήταν ανάλογη. Δεν πήρε ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο και παρέμεινε σε δευτερευοντες, όπως όπως εκείνος του νεοναζιστή στην «Ξεχωριστή μέρα» του Τζόελ Σουμάχερ. Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία «Όλοι οι άνθρωποι του βασιλιά» (2006)