Μιμή Ντενίση: Αυτή είναι η μοναχοκόρη της ηθοποιού με το λαμπερό χαμόγελο

«Ο θησαυρός μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μιμή Ντενίση έχει φέρει μία κόρη στη ζωή, τη Μαριτίνα, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και σε κάθε περίπτωση αποτελεί την πρώτη και μεγαλύτερη αδυναμία της ηθοποιού.

Η κοπέλα έχε γεννηθεί το 2000 και μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει στο λογαριασμό, που διατηρεί στα social media καταλαβαίνει κανείς το τεράστιο δέσιμο, που έχει με τη μητέρα της, την οποία αποκαλεί και πατέρα παράλληλα (δείτε εδώ τη μεγάλη περιπέτεια, που πέρασε πρόσφατα η ηθοποιός).

Το Σάββατο 24/6 ήταν η σειρά της Μιμής Ντενίση να κάνει μία ανάρτηση για την κόρη της, η οποία είχε τα γενέθλιά της και έτσι η ηθοποιός της ευχήθηκε με τον πιο όμορφο και τρυφερό τρόπο δημόσια.

Οι ευχές της Μιμή Ντενίση για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά στην Μαριτινα μου!! Το μωρό μου που έγινε κοπέλα !πως πέρασαν έτσι τα χρόνια;; Μόνο μέσα από τα παιδια μας καταλαβαίνουμε τον χρόνο!! Είμαι πολύ περήφανη που η κορη μου εγινε δυνατή αυτόνομη δημιουργική αλλά παραμένει ένα τρυφερό παιδί δεμένο με την μαμα του κ την οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για κάθε επιτυχία κ χαρα που μου χάρισε η ζωη αλλά ο βασικός πυρήνας της ζωής μου είναι η οικογένεια κ οι αγαπημένοι φίλοι. Η Μαριτινα είναι πάντα ο θησαυρός μου !! Κι ας γελάει που την λέω έτσι!! Είναι η αγκαλιά μου το γέλιο μου το κλάμα μου τα νεύρα μου η έγνοια μου .. Το παιδί μου!! Κ ξέρω πως έτσι νοιωυετε όσοι έχετε παιδια!!», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαριτίνας για την ηθοποιό

«Μαμάκα μου.

Από που να αρχίσω, δεν ξέρω. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, ο πιο ευαίσθητος, ο πιο καλόψυχος, ο πιο όμορφος, ο πιο ευγενικός. Είμαι πολυ τυχερή που έχω εσενα πρότυπο στην ζωή μου. Είμαι πολυ τυχερή που έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα και με σηκώνει κάθε φορά που πέφτω. Είσαι η χαρα στην ζωή μου, ο άνθρωπος που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω κ να βάζω περισσότερους στόχους καθημερινά. Είσαι ο άνθρωπος μου, ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο από όλους. Ο άνθρωπος που με έμαθε να είμαι ευγενική, δυναμική κ να αγαπάω τον συνάνθρωπο μου. Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου, σε καμαρώνω σε κάθε σου βήμα, και θέλω πάντα να σε βλέπω στην κορυφή. Ελπίζω να πετύχω έστω τα μισά από όσα έχεις πετύχει εσύ.

Και να θυμάσαι• Όλα όσα είμαι, η ελπίζω να γίνω, τα οφείλω όλα σε’σένα.

Είσαι ο φύλακας αγγελος μου, η κολλητή μου, η μαμά μου κ ο μπαμπάς μου μαζί.

Σ’αγαπάω απεριόριστα», έγραψε η Μαριτίνα Ντενίση.