Σοκαρισμένη η Ζωή Κρονάκη με το περιστατικό που έζησε με την κόρη της - «Τρέμω ακόμα»

«Ποιος ήταν αυτός ο αχρείος;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σοκαρισμένη η Ζωή Κρονάκη με το περιστατικό που έζησε με την κόρη της - «Τρέμω ακόμα»

Η Ζωή Κρονάκη περιέγραψε μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει το Σάββατο 24/6 ''Δύο στη 1'' ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, που έζησε μαζί την κόρη της την ημέρα, που πήγαν στο Waterboom, που γίνεται στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό, πως είχε καθίσει στις VIP θέσεις μαζί με την κόρη της φίλης της και μάλιστα ήρθε σε φοβερά δύσκολη θέση, όταν άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα στη διοργάνωση, που απαρτιζόταν από μικρά παιδιά.

Δείτε επίσης: «Έβαλα τα κλάματα, ήταν σε παροξυσμό» - Το βίαιο πρόσωπο που ανάγκασε την Κρονάκη να διακόψει γύρισμα

Όπως αποκάλυψε η Κρονάκη επικράτησε τεράστια αναστάτωση και μάλιστα η ίδια έχει να καταγγείλει, πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας από την διοργάνωση του Waterboom.

Όσα πέρασε η Ζωή Κρονάκη με την κόρη της στο Waterboom

«Πήγα στο WaterBoom μαζί με την κόρη μου, η οποία είναι 13 ετών, μαζί με τη φίλη της. Λιποθυμούσαν τα παιδιά δίπλα μας, έπεφταν σαν μύγες για διαφορετικούς λόγους. Το έζησα όλο, το λέω και ανατριχιάζω. Κάποια στιγμή, γύρω στις 19:00 συμβαίνει κάτι που εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι, ήμασταν στα VIP.

Κάποια στιγμή μετά επικρατεί το χάος, άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και καπνογόνα. Τα παιδιά δεν καταλάβαιναν τι συνέβη και άρχισαν να φωνάζουν «φωτιά, βόμβα!». Μιλάμε για ένα κύμα που ερχόταν πάνω μας. Τα παιδιά να ουρλιάζουν, να κλαίνε, ποδοπατήθηκαν. Επικράτησε πανικός. Τρέμω ακόμα, είδα πόσο λεπτή είναι η γραμμή για να γίνει μια τραγωδία. Σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας», είπε η Ζωή Κρονάκη.

H ανακοίνωση μετά την ταραχή στο Waterboom

«Η ομάδα του Waterboom Festival απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει την απερίσκεπτη πράξη της ρίψης δακρυγόνου / καπνογόνου στο χώρο της εκδήλωσης. Η διοργάνωσή μας τήρησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, σε συνεργασία με την αρμόδια εταιρεία security που υλοποίησε άμεσα το σχέδιο εκκένωσης και με τον άριστο επαγγελματισμό της κατάφερε να διαχειριστεί άμεσα το γεγονός και να επιτρέψει την άμεση αποσυμφόρηση του πλήθους» αναφέρει αρχικά η εταιρεία.

«Βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία με την αστυνομία, διευκολύνοντας το έργο της και παραμένοντας στην διάθεση της για την εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού που θα επιτρέψει τον εντοπισμό του δράστη. Απευθύνουμε παράλληλα έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία σε οπτικοακουστική ή άλλη μορφή που μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να βρεθεί ο δράστης. Βάσει των διεθνώς αποδεκτών πρακτικών ασφαλείας η εκδήλωση συνεχίστηκε ώστε να απομονωθεί το περιστατικό και να μην δημιουργηθεί μια ανεξέλεγκτη κατάσταση πανικού» επισημαίνει.

«Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην ομάδα του Ερυθρού Σταυρού και του First Aid Ambulance που με την άμεση επέμβαση τους αποφεύχθηκε οποιοδήποτε σοβαρό περιστατικό. Θέλουμε να δηλώσουμε μια ειλικρινή συγνώμη σε όλους τους επισκέπτες μας για την αναστάτωση που προκάλεσε το γεγονός» καταλήγει.

Το «παρών» στο Waterboom Festival 2023 έδωσαν δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα και οι τράπερ Light, Trannos, Toquel, Saske, FY, Ricta, Rack και Sidarta.