Αναστάτωσε το Tik Tok η Πόπη Μαλλιωτάκη - Το καυτό τσιφτετέλι της με μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι

Πανικός στα σχόλια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
popimaliotaki - instagram
popimaliotaki - instagram

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι σε μία δημιουργική περίοδο, καθώς κυκλοφορεί το νέο της κομμάτι με τίτλο ''Αργά ή γρήγορα'' το οποίο απολαμβάνει η ίδια να ακούει τη ώρα, που χαλαρώνει και κάνει το μπάνιο της στην παραλία.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει με το μαύρο μπικίνι της το single της, με το τσιφτετέλι της να παίρνει πολλά σχόλια στην πλατφόρμα από το κοινό, που την ακολουθεί και την αποθεώνει (δείτε εδώ το ταξίδι που έκανε στο Παρίσι με το γιο της).

Το καυτό τσιφτετέλι της Πόπης Μαλλιωτάκη

Η αποκάλυψη της Μαλλιωτάκη για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Με κατηγορούν ότι βάζω φίλτρα και ότι έχω κάνει πλαστικές, θέλω να τους πω ότι το σώμα μου είναι σαν έφηβη. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, τρώω μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ, οπότε πως να μη διατηρηθώ. Έχω κάνει πλαστική και κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο πριν 6 μήνες, γιατί δε με βόλευε!

Έχουν φαγωθεί για το πρόσωπο, αν χρειαστεί θα το κάνω, είμαι πάντα υπέρ των πλαστικών. Κοίταξε όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός μπορεί να βάλω κάποιο φίλτρο στο Instagram, έχω δώσει πολλή σημασία στο σώμα και όχι στο πρόσωπο και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες. Να ταν η ζήλια ψώρα», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.