«Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για το κομμάτι της πατρότητας

«Θέλω τη συντροφικότητα αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπoμπή Dot με τη συνέντευξή του να προβάλλεται το Σάββατο 24/6 με τον ηθοποιό - σεναριογράφο να ανοίγει την καρδιά σου μέσα από μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Ο ίδιος άνοιξε με μεγάλη άνεση και ειλικρίνεια επαγγελματικά και προσωπικά του κομμάτια, εξηγώντας τα στάδια της ζωής του από τα παιδικά του χρόνια στις Σέρρες φτάνοντας στο σήμερα στην Αθήνα και στην Αίγινα, που μοιράζεται.

Δείτε επίσης: «Για τα γκέι παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία...» - Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Καπουτζίδη

Στη συνέχεια, ο Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο κομμάτι των σχέσεων αλλά και αν έχει την ανάγκη να κάνει οικογένεια, καθώς έχει κλείσει τα 50 του και πλέον έχει κατασταλάξει αν θέλει να γίνει πατέρας.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το κομμάτι της πατρότητας

«Ο έρωτας και σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση, - έκλεισα τα 50- είναι λίγο διαφορετικός. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και στη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει. Θέλω τη συντροφικότητα αλλά θέλω και την ησυχία μου, δε θέλω τη μανούρα δε θέλω τους καβγάδες. Δεν νομίζω ότι το είχα και πολύ (το κομμάτι της πατρότητας), όχι. Μοιάζω λίγο και με τα γατιά και τα γατιά είναι λίγο έτσι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν έχω παράπονο, στις σχέσεις μου είχα...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που μετά από χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης της Eurovision αποφάσισε φέτος να αποσυρθεί (δείτε εδώ ποιες κυρίες θα αναλάβουν την παρουσίαση) παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Μίλησε για την ζωή του αλλά και για τον ρόλο του έρωτα σε αυτήν.

«Κι έχω σκάσει και με έχουν σκάσει. Κι επειδή κι εγώ από αγάπη έχω σκάσει, όταν μου συνέβαινε κιόλας καταλάβαινα ότι γίνεται από αγάπη. Δεν έχω παράπονο, στις σχέσεις μου είχα την τύχη ή το σωστό ένστικτο κι ήμουν πάντοτε με πολύ ωραίους ανθρώπους. Δεν έχω να θυμηθώ μία σχέση ή έναν σύντροφο που ήταν κακός. Έχω να θυμηθώ πραγματικά μόνο όμορφους ανθρώπους.

Η φιλία είναι πολύ σημαντική και σου δίνει μια σταθερότητα. Ο έρωτας μου δίνει μια αποσταθεροποίηση, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, χάνονται προγραμματισμοί, προθεσμίες και φίλοι, χάνομαι κι εγώ ο ίδιος και μπαίνω μέσα στην δίνη αυτού του πράγματος. Έγινα 50 χρονών και νιώθω ότι ακόμα ερωτεύομαι σαν 18χρονος.», απάντησε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος.