«Σαν να έχει κάνει διάφορες επιτυχημένες θεραπείες ανανέωσης στο πρόσωπο» - Χαμός στην Κοινωνία Ώρα Mega για τον Αλέξη Τσίπρα

«Υπάρχουν και τα επιτελεία που τους συμβουλεύουν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σαν να έχει κάνει διάφορες επιτυχημένες θεραπείες ανανέωσης στο πρόσωπο» - Χαμός στην Κοινωνία Ώρα Mega για τον Αλέξη Τσίπρα

Σήμερα, Κυριακή 25/6, πραγματοποιείται ο δεύτερος γύρος των πολιτικών εκλογών 2023 και, πέρα από τους πολίτες, στα εκλογικά κέντρα βρέθηκαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους).

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, σχολιάστηκαν όσα ειπώθηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο τα "κακά κορίτσια" της παρέας δεν στάθηκαν μόνο στα λόγια, αλλά θέλησαν να κάνουν μερικά σχόλια και για την εμφάνιση των προέδρων και στάθηκαν κυρίως στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο αιχμηρός σχολιασμός για τον Αλέξη Τσίπρα στην Κοινωνία Ώρα MEGA

«Καινούριο κούρεμα ο κύριος Τσίπρας, πάρα πολύ ωραίο, πολύ μοντέρνο και νεολαιίστικο. Βλέπω πολύ σβερκάκι και τα πλαϊνά τα πήρε πιο πολύ», είπε αρχικά η Μαρία Λεμονιά.

Και η Έλενα Καραμιχάλου επισήμανε: «Τον βλέπουμε φρέσκο σε σχέση με άλλες φορές. Φρέσκος σαν να έχει κάνει διάφορες επιτυχημένες θεραπείες ανανέωσης στο πρόσωπο. Δεν το λέμε για κακό».

«Είναι νέος το παιδί, ο άνθρωπος», σχολίασε τότε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Υπάρχουν και τα επιτελεία που τους συμβουλεύουν και στα κουρέματα και στα ντυσίματα και στα τσιμπήματα», πρόσθεσε η Μαρία Λεμονιά.

«Υπάρχουν διάφορες θεραπείες. Μας έλεγε για μία ένας γιατρός στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο που λέγεται Gouri και κάνεις διάφορες ενέσεις στο πρόσωπο που σου εκχύνουν βιταμίνες και υαλουρονικό και το πρόσωπο μετά μόνο του, με φυσικό τρόπο, ενεργοποιεί διάφορες ουσίες και αναγεννάται κι ανανεώνεται. Οι καινούριες θεραπείες είναι όσο γίνεται πιο φυσικές και λιγότερο επεμβατικές», κατέληξε η Έλενα Καραμιχάλου.

Διαβάστε επίσης: «Σκέφτηκα την παραίτηση! Ήταν...» - Η αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα μετά το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα