«Το ξύλο ήταν πραγματικό, μας πέταγαν κάτω και...» - Συγκλονίζει η Μαρία Κίτσου για τα απαιτητικά γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Όσα πέρασε η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το ξύλο ήταν πραγματικό, μας πέταγαν κάτω και...» - Συγκλονίζει η Μαρία Κίτσου για τα απαιτητικά γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 24/6 με την ταλαντούχα ηθοποιό να εξομολογείται, πως άγνωστα σημεία από την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Οι 3 σεζόν του σίριαλ είχαν όλες ανεξαιρέτως τεράστια απήχηση στο κοινό με την Κίτσου, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο της Λενιώς να αποκαλύπτει όσα δύσκολα πέρασε στα γυρίσματα του Β' κύκλου.

Δείτε επίσης: «Πρέπει να πάρω αναπηρική σύνταξη» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κίτσου για πράγματα που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα

Πιο αναλυτικά, στη φάση που ίδια είχε κλειστεί στη φυλακή, τότε ήταν που δοκιμάστηκε σαν ηθοποιό με τα γυρίσματα να είναι πολύ σκληρά και απαιτητικά, αποκαλύπτοντας πως πολλές σκηνές βίας γίνονταν με ρεαλισμό.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κίτσου για τη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

«Το ξύλο ήταν πραγματικό. Μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν, το ζητούσα και εγώ βέβαια έτσι. Το σενάριο λέει ότι κρέμεται από τον τοίχο. Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει να περάσει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο», είπε η Μαρία Κίτσου.

Το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

«Όταν ήρθε η Μαρία Κίτσου κι έκανε το δοκιμαστικό ήταν ομόφωνο. Απλά την είδες και είπες ότι είναιη Ελένη Σταμίρη. Και πέρασαν πάρα πολλές εξαιρετικές ηθοποιοί, αλλά ήταν αυτό το κάτι».