Σε ρόλο παρουσιαστή με δική του εκπομπή ο Τριαντάφυλλος - «Δε θέλω να πάρω τη θέση κανενός»

Με δύο εκρηκτικές παρουσίες στο πλευρό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ρόλο παρουσιαστή με δική του εκπομπή ο Τριαντάφυλλος - «Δε θέλω να πάρω τη θέση κανενός»

Εδώ και λίγο καιρό έχει διαρρεύσει η πληροφορία, πως μέλη από το J2US θα αναλάβουν δική τους εκπομπή και συγκεκριμένα ο λόγος για τη Μαριάντα Πιερίδη και τη Φελίσια Λαπάτη (δείτε εδώ πιο αναλυτικά).

Αυτό, που ήταν σίγουρο ήταν πως το πρόγραμμα θα αφορούσε στην καλοκαιρινή ζώνη του καναλιού με τις δύο γυναίκες να έχουν αποδείξει από τα live του Just, πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και χημεία.

Ο Τριαντάφυλλος σε ρόλο παρουσιαστή

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε, πως οι δύο κυρίες δε θα ήταν μόνες του, αλλά θα είχαν στο πλευρό τους και τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του με νέες δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 25/6.

«Έτσι έχουμε πει. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει, τώρα θα τελειώσουν τα τυπικά. Πάμε να το δοκιμάσουμε να δούμε, έτσι για 2-3 μήνες. Δεν θέλω να πάρω τη θέση κανενός και να έρθω αντιμέτωπος με κανένα. Πάμε να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό κάτι καινούριο για 2-3 μήνες και βλέπουμε.

Κάθε πράγμα θέλει και το σωστό timing. Νομίζω είναι τώρα η ώρα. Σιγά σιγά με τον τρόπο μου θα τους πείσω ότι προσπαθώ και θέλω να το κάνω κι αυτό», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το νέο του βήμα

Στο τελευταίο Open Weekend της τηλεοπτικής σεζόν φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος, το πρωί του Σαββάτου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε το κέφι με τις επιτυχίες του και ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό. Η εμφάνιση του περιελάμβανε τραγούδι, χορό και φυσικά σχολιασμό του Survivor All Star .

«Στο καλύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, παιδιά, στο Open από Δευτέρα με Παρασκευή, Ντάφυ πρωινό ετοιμαστείτε να λέμε την πιο γλυκιά καλημέρα. Η Φελίσια Τσαλαπάτη, αυτό το όμορφο κορίτσι, το δροσερό και η Μαριάντα Πιερίδη η θεά, τριάδα φωτιά. Εγώ θα είμαι, δεν ξέρω αν θα είμαι αλλά λέω τα δικά μου τώρα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάνω promo σε όλους, αλλά ξέρετε κάτι; Νο Ντάφυ, no party».

Η ατάκα του Τριαντάφυλλου, μετά την προβολή των αγαπημένων στιγμών των συντελεστών της εκπομπής, άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

«Φίλε, με συγκινήσατε τώρα. Ότι τελειώνει έτσι, σας έβλεπα εκεί τα προσωπάκια σας ωραία, οι selfie. Εντάξει, δεν θα είστε του χρόνου πάλι;» είπε ο Τριαντάφυλλος. «Τώρα κι εσύ βαλτός είσαι; Ποιος σε έστειλε; Από ποια κάμερα, εκπομπή κάνεις πέσιμο;» απάντησε η Ελένη Τσολάκη.