Εκλογές 2023: «Περαστικά μας...» - Σοκαρισμένη & φανερά απογοητευμένη η Ράνια Τζίμα με το τελικό αποτέλεσμα των Exit Poll

Το αιχμηρό σχόλιο για το κόμμα ''Σπαρτιάτες''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: «Περαστικά μας...» - Σοκαρισμένη & φανερά απογοητευμένη η Ράνια Τζίμα με το τελικό αποτέλεσμα των Exit Poll

Μέσα από το τελικό αποτέλεσμα των Exit Poll αναφορικά με το εκλογικό δικαίωμα, που ασκήθηκε την Κυριακή 25/6 στις κάλπες γίνεται σαφές, πως προχωράμε σε 8κομματική βουλή και μάλιστα, πως τα ακροδεξιά κόμματα θα έχουν ισχυρή παρουσία (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά).

Το νεοεμφανιζόμενο κόμμα ''Σπαρτιάτες'' πήρε σημαντικό ποσοστό κοντά στο 5% και έτσι αναμένεται να μπει στη βουλή με πολλούς να προβληματίζονται δεδομένου ότι έχει τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη και των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Η Ράνια Τζίμα μέσα από την εκπομπή του Mega ήταν από τους πρώτους, που δε δίστασαν να εκφράσουν τη λύπη - ανησυχία τους μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το αιχμηρό σχόλιο της Ράνιας Τζίμα για τον αρχηγό του κόμματος ''Σπαρτιάτες''

«Με συγχωρείτε πολύ, αλλά είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος, που μόλις μπήκε στη Βουλή να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, φυλακισμένο για τη συνεισφορά του για την είσοδο του κόμματος αυτού στη Βουλή. Περαστικά μας, περαστικά μας και θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο», είπε η Ράνια Τζίμα.

Η ένταση Κανέλλη και Κούγια για το ίδιο κόμμα

«Άρκεσαν λίγες ημέρες για να αλλάξουν το όνομα οι φασίστες και να είναι στη Βουλή. Πώς μπορείς να αντιδράσεις σε μια δημοκρατία; Δεν μπορείς. Και δυστυχώς ίσως είναι καλύτερα να είναι προσκήνιο οι φασίστες και να μπορεί να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός μέσα στη Βουλή. Καθιστούμε τους δικαστές συνταγματολόγους...», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Είπες δύο εξοργιστικά πράγματα που δεν στέκουν. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του κάνεις διαφήμιση. Με τον ίδιο τρόπο του κάνατε διαφήμιση όλοι. Δεν καταλαβαίνεις τώρα το ρητορικό σχήμα; Θέλεις να το κάνουμε εδώ τώρα Διογένης; Αποκλείεται, δεν θα κάνουμε show πίστας. Δυο κουβέντες μόνο, αν νομιμοποιούμαι εδώ να μιλήσω γι αυτόν...Άφησε με να τελειώσω. Δεν θα παίξω αυτό το παιχνιδάκι», του απάντησε η Λιάνα Κανέλλη.