Εκλογές 2023: Με αέρινα φορέματα και εντυπωσιακά χτενίσματα - Έτσι ψήφισαν οι κυρίες της ελληνικής showbiz

Η μια πιο όμορφη από την άλλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από νωρίς την Κυριακή 25/6 άνοιξαν οι κάλπες εν όψει των δεύτερων εθνικών εκλογών με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν στα εκλογικά κέντρα, που ανήκει με σκοπό να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Οι διάσημοι και οι διάσημες κυρίες από το χώρο της ελληνικής showbiz δε δίστασαν να κάνουν τις δημοσιεύσεις τους στα social media μετά την ψήφο ή κατά την διάρκεια, που έριχναν το φάκελο με το κόμμα, που υποστήριξαν.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: Ψήφισαν Μητσοτάκης, Τσίπρας & Ανδρουλάκης - «Κρίνεται η ζωή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια»

Οι διάσημες Ελληνίδες που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα

Μεταξύ άλλων εντός και εκτός Αθηνών είδαμε να ξεχωρίζουν με τα μηνύματα, που έγραψαν αλλά με το look τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Καινούργιου
Χρηστίδου
Τσιμτσιλή
Μακρυπούλια

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με ειδική εκπομπή βγήκε ο Alpha την Κυριακή 25/6 εν όψει των εθνικών εκλογών, καθώς καλεσμένοι από διάφορους χώρους σχολίασαν την πολιτική επικαιρότητα με τον Αντώνη Σρόιτερ να συντονίζει τη συζήτηση.

Το παρόν στο πλατό έδωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να αποκαλύψει το παρασκήνιο της συνέντευξης, που είχε πάρει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Happy Day πριν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

«Αυτό που κάποτε ήταν ταμπού το να έρθει δηλαδή ένα πολιτικό πρόσωπο με σημαντικό αξίωμα σε μια πρωινή εκπομπή και να αφεθεί σε πιο χαλαρές ερωτήσεις πια δεν υφίσταται. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μου εκπομπή, το Happy Day την αρχή έκανε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Μητσοτάκης. Τότε διεκδικούσε την Πρωθυπουργία, ήρθε έδωσε μια συνέντευξη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media.

Είχε και πολλούς επικριτές, γιατί μίλησε για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, για την επανασύνδεση, για τα παιδιά του, για πράγματα πολύ προσωπικά που δεν είχε τύχει να ξαναπεί. Πιο πολύ τρακ είχα εγώ, ήθελα πραγματικά να ανταποκριθώ, γιατί καταλαβαίνεις ότι σε μια τέτοια πρόκληση μας περιμένουν στην γωνία, ειδικά εμένα που δεν έχω την ταμπέλα της δημοσιογράφου του ενημερωτικού ρεπορτάζ.

Ήταν πολύ χαλαρός και σε μία συζήτηση με το επιτελείο του για το αν υπάρχουν κόκκινες γραμμές στο τι θα ρωτήσουμε, οπότε όχι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.