Εκλογές 2023: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νίκη της Ν.Δ

Η υπόσχεσή του στο λαό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη  για τη νίκη της Ν.Δ

Ημέρας χαράς και νίκης ήταν η Κυριακή 25/6 και συγκεκριμένα όταν μετά τις 8 το απόγευμα το τελικό αποτέλεσμα των Εxit poll έδειξε με σαφήνεια, πως η Νέα Δημοκρατία δημιουργεί ξανά μια αυτοδύναμη κυβέρνηση (δείτε εδώ τα ποσοστά).

Οι πανηγυρισμοί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν μεγάλοι και έντονοι, καθώς και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά τους στις πρώτες δηλώσεις μετά την νίκη του και πριν το οριστικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψήφο εμπιστοσύνης και στη συνέχεια τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία παιδιά του για τη στήριξή τους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας στη διαδρομή, που χαράξαμε πριν από 4 χρόνια, αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στο δρόμο των μεγάλων αναγκών, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας και έκλεισαν οριστικά ένα κύκλο ψέματος και τοξικότητας, εδραιώνοντας έτσι την εποχή της αληθινής προόδου.

Αυτή η απλόχερη στήριξη, αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες τους. Και εγώ προσωπικά νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας βεβαιώνω ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σκληρή δουλειά, χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρση και καμία αλαζονική συμπεριφορά», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς, όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένεια μου, στη Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη. Με κράτησαν με τον τρόπο τους πάντα προσγειωμένο....

Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερη ευημερία. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους αύριο μία καλύτερη ημέρα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο εκλογικό κέντρο ο Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τη στιγμή, που μπήκε στο χώρο, που είναι η κάλπη αλλά και στη συνέχεια, που αγκαλιάστηκε με την οικογένειά του.

Μητσοτάκης - Οικογένεια

Μητσοτάκης - Παιδιά