Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Δημήτρη Παπανώτα - «Θα σου έλεγα να αλλάξεις το ύφος σου! Φιλική συμβουλή, με αγάπη»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Δημήτρη Παπανώτα - «Θα σου έλεγα να αλλάξεις το ύφος σου! Φιλική συμβουλή, με αγάπη»

Με αφορμή την συζήτηση που είχαν στο Happy Day σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την "είπε" στον Δημήτρη Παπανώτα για το ύφος που είχε απέναντι στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη (δείτε την ανάρτηση που έκανε).

Παρατήρησε πως ο συνεργάτης της ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός, αδικώντας με τον τρόπο αυτό την άποψη του, ωστόσο ο ίδιο από πλευράς του απάντησε πως έχει το δικό του χιούμορ.

Τι συνέβη με Τσιμτσιλή - Παπανώτα

«Κρατήσου και θα σου έλεγα να αλλάξεις και το ύφος σου. Φιλική συμβουλή, με αγάπη», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντάει «Δηλαδή, να γίνω ξαφνικά Νεοδημοκράτης, λίγο δύσκολο»

«Το ύφος σου, είπα, να αλλάξεις. Έχεις ένα ειρωνικό ύφος», ανταπάντησε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να δικαιολογείται λέγοντας «Το χιούμορ μου, το γνωστό»

«Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί με τα αποτελέσματα, αλλά η ειρωνεία ουσιαστικά αδικεί και την άποψή σου που μπορεί να έχει και σωστά σημεία. Εγώ πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες. Απλά, κάποιες φορές είναι ο τρόπος που τα λες», ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια κλείνοντας εκεί την συζήτηση τους.

Οι αναρτήσεις του για τις εκλογές

«Δυστυχώς ο χρόνος που έχει κανείς σε αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι ελάχιστος για να τοποθετηθεί σε όλα αυτά τα φλέγοντα θέματα που αναπτύσσονται. Και Δυστυχώς, στο πλαίσιο του περιορισμένου χρόνου, ακούγονται πάλι από γνωστά πολιτικά πρόσωπα, τα ίδια συνθήματα και τα ίδια ΨΈΜΑΤΑ, η ίδια φρικτή προπαγάνδα που επαναλαμβάνεται σταθερά μήνες τώρα, ίσως χρόνια. Μηδέν λοιπόν από μηδέν ίσον...με μηδέν... Καιρός να δούνε τέτοια συζήτηση χωρίς τους πολιτικούς. Μόνο με πολίτες και δημοσιογράφους. Είπα μία ιδέα... Καληνύχτα»

«Πανηγυρίστε πρόβατα. Τα ξεχάσατε τα χαΐρια τους... Τους εμπιστευτήκατε πάλι. Αν ξαναδούμε σύντομα αυτές τις εικόνες, που το απεύχομαι αλλά φοβάμαι ότι εκεί πάει το πράγμα, να δω τι θα λέτε... Αλλά ξέρω...Και για αυτά έφταιγε ο Τσίπρας. Και θα φταίει πάντα και για τα πάντα μέχρι την τελική του εξόντωση. Γιατί ήταν και είναι η μύγα στο ρουθούνι του συστήματος των κλεπτοκρατών.
Υ.Γ. Πάντως η Ροδόπη δεν μάσησε με τις απειλές και παρέμεινε κόκκινη!!! Περιμένουμε τώρα να δούμε την οργή της Αγίας οικογένειας, στην πράξη...»